Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

1 / 17

Sinne meni tammikuu. Se ei varsinaisesti kuulu lemppareihini, vaikka on toki kivempi kuin helmikuu. Tai no, tammikuussa on aina se ihana uuden alun tuntu, mutta helmikuussa on laskiaispullia. Paha valinta. Joka tapauksessa, pahin on ohi, sillä aurinko on täällä taas, ihanaa!

Tammikuussa kävin lasten kanssa Helsingin talvipuutarhassa ja siskon järjestämällä yllätysmatkalla Savonlinnassa. Oli Lux Helsinki -valofestarit ja Lättähattuloppiainen rautatiemuseolla. Itse kävin kulttuurimatkalla Keravalla ihastelemassa Näkyväksi neulottu -näyttelyä taidemuseolla. Suosittelen edelleen, jos on mahdollisuus käydä, niin käykää!

Tammikuussa neuloin jälleen kasan sinivalkoisia sukkia juhlavuonna syntyville vauvoille. Lisäksi tyttärelle paidan ja myssyn, itselleni sukat ja lapaset.


Ompelukonetta on surruuteltu normaalia enemmän, mutta valmiiksi asti tuli vain kantorepun lisäosat ja peppimekko.


Ostin lankaa 150 g, neuloin 925 g. Osa vauvansukista on siis jo viety keräyspisteeseen, eivätkä näy kuvassa ja yksi pipo meni hylkyyn. 

3 kommenttia:

 1. Melekein kilo lankaa kulunut o.O sinä se osaat ja viitsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli useita paksulla langalla neulottuja juttuja niin siksi painoa niin paljon :)

   Poista
 2. Mä ekan kerran punnitsin neulomukset ja kuvittelin et ois paljonkin tullut neulottua. Mutta ei. Alle 400g. Vähän ehkä hämäs kun muutamat sukat valmistu joulukuun lopulla. Mutta oot sä kyllä ahkera!:)

  VastaaPoista