Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Virkattu lippis

Olen vuosikaudet haaveillut Coston tupsulakista mutta kun ne on niin kalliita ja varmaan tosi kuumia ja mulla on niin iso pääkin että ei varmaan saisi kuin tylsän värisenä jne jne jne, no ei se mitään, virkkaan itse! Muistin asian kun näin Mehukekkerit-blogissa virkattuja lippapipoja. Omani tosin tein ilman ohjetta, aloittamalla ylhäältä keskeltä ja sovittamalla päähäni työn edetessä ja just hyvä tuli!


Lankana Rico design essentials cotton dk (ostin Lankamaailmasta), värinä aivan törkeeeeeeeen upea sininen (joka ei varmaan välity kuviin asti mutta kuitenkin). Käytin 3,75 mm koukkua. Tupsu on jämälangasta (jotain puuvillaa) ja täytetty vanulla.


Äääk, tykkään tästä niin!!!

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana, (peukutan) myös oma koppa (Virpi Siira) on tehnyt coston hattu version http://omakoppa.blogspot.fi/2013/12/oma-costo-hattu-versio.html

  VastaaPoista
 2. Lähtiköhän se edellinen viestini? No kerrassaan vallan upea lippis! Minäkin innostuin niin että piti tilata lisää lankaa ja varmaan pitää tehdä vielä itsellekin 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä kirosin tätä tehdessäni että ei koskaan enää! Mutta niin kiroan joka työn kanssa mutta äkkiä ne kiukut unohtuu, varsinkin kun lopputulos on näin hieno! :D Niin että kohta voiskin jo itekin tehdä toisen.

   Poista
 3. Mahtava!Eikä välttis tule toista samanlaista ihan heti vastaan:)

  VastaaPoista
 4. Tuo väri on kyl tosi upee :) Söpö lippis! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä mahtava sininen! Ja hauska tupsu!

  VastaaPoista
 6. Tuo tupsu on tosi hauska :D

  VastaaPoista