Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lapsimessut, Kädentaito ja Outlet expo

Olin tänään messukeskuksessa bloggaajapassilla joten kirjoitan muutaman sanan tapahtumasta. Menin ilman lasta vaikka siellä olisi voi sentään, vaikka ja mitä superkivaa, lapsille! (Ja vielä pienoismallimessut ja lemmikkimessut jotka olisivat varmasti olleet tosi mieleisiä pikkumiehelle.) Olin kuitenkin suunnittellut käyttäväni aikani supershoppailuun ja nostin käteistäkin oikein reilulla kädellä mutta eipä sitä kovin paljoa tullutkaan osteltua. Tämä messutapahtuma on kuitenkin mielestäni yksi kevään kohokohdista!

Oli mielenkiintoista osallistua lapsimessuille tällä kertaa niin että on jo lapsi mutta on myös raskaana ja siis vauva tulossa! Tuntui että olin joka kojulle kohderyhmää :D Tsekkasin tietenkin lempparini, Metsolan (koska Pupu Tupuna), Mainion, Valion Onnin, Crocsin ja Mehujehun (vaikka ei uusia tarvitakaan ja lapsi osaa jo pillijuomansa juoda nätisti ilman muovikoteloa) ja kävin hipelöimässä tämän vuoden äitiyspakkausta.

Kädentaitomessuja Helsingissä olen haukkunut aina nukkavieruiksi mutta tällä kertaa nekin yllätti. Heti kun paikalla oli Indie Fabrics ja vähän Molla Millssiä niin jo lämpeni tämäkin kyynikko.

Outlet expossa kävin ihan vain Feelmaxin vuoksi koska viime vuonna ostin sieltä jäbälle paljasjalkakengät. Niitä oli siellä nytkin, lasten kokoisia, 15 eurolla mikä on ihan törkeen halpa! Mutta just se meidän tarvitsema koko oli tietenkin loppu. Mutta neljäkakkoset päätyivät mukaan kun mies halusi itselleen sellaiset. Outletissä riemastutti myös Nanso ja R-collection.

Ja mitä sitten tarttui mukaan? Kaksi Pupu Tupuna -harsoa, Pikkukakkosbody, Paapiin kangasta ja miehelle Feelmaxit.


Messut  avoinna vielä huomenna!

8 kommenttia:

 1. Aivan superihania nuo harsot! :) Harmittaa ku messut on niin kauheen kaukana ettei vihti lähtä käymään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania! Nuo messut on kyllä siitä hyvät että saa kaikki kivat jutut yhdestä paikkaa ilman postikuluja :D Kun voihan niitä kuitenkin nettikaupoista tilailla. Mulla on yksi Pupu Tupuna -harso jo aiemminkin ostettu vaikka silloin ei ollut edes vauvaa tulossa tai mitään, on vaan niin ihania!

   Poista
 2. Noi harsot saa suorastaan aikaan vauvakuumetta!

  Hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onneksi oon raskaana niin oli perusteltua ostaa :D

   Poista
 3. Tuo ekan kuvan PikkuKakkos-body on symppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sääli että sitä sai vain lyhythihaisena, muuten oisin ostanut. Niitä oli kyllä myös pipoinakin!

   Poista
 4. Hei, onko ollu puhe, että täällä meillähän on r-collectionin tehtaanmyymälä ;) vinkvink.

  VastaaPoista