Sivut

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Maha

Vatsa alkaa oleen sen kokoinen että ihan mitä tahansa ei voi enää kaapista kiskaista päällensä. Olin aika onnesta sekaisin kun löysin Citymarketista, kyllä, Citymarketista, ihanan keltavalkoraitaisen tosi pehmeän JOUSTOFROTEISEN "rantamekon". Ajattelin että senhän kelpaa pingottaa vatsansa peitoksi ja jää kuitenkin vielä tarpeeksi lyhyeksi että voi käyttää työtakin alla eli ei siis mikään mekko.

Arvata saattaa että sivusaumoissa olevat taskut aukesivat höröiksi tuohon sivulle kun tämän yhdistetyn läski- ja vauvatsan tunki "mekkoon" sisälle.


Mutta juuri siksi on hyvä omistaa saumuri sillä vetäsin vaan taskut pois ja nyt on siistit sivusaumat mitkä joustaa minkä joustaa ja pois leikatuista taskuista voi ommella sitten vaikka vauvalle lakin!


Nyt riennän ostaan sieltä marketista ne muutkin värit (mustavalkoinen ja turkoosivalkoinen ja tais olla pinkkivalkoinenkin mutta jotain rajaa nyt sentään) tätä parinkympin froteeunelmaa ennen kuin muut ehtii! Ja joo, vaakaraita ei sitten todellakaan hoikenna edelleenkään. Kumma juttu.

19 kommenttia:

 1. Pitääkö tuo sun laskurin sivussa kutinsa? 19vko? Näppärä tuunaus. Olisipa itsellä edes hitusen ompelutaitoa, mutta ei löydy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on instagramiin ladattu kuvakaappaus raskaussovelluksesta mutta tältä päivältä kuitenkin eli joo, rv 19+1 on nyt.

   Poista
  2. Omaa mahaa odotellessa, rv 15+1. Sulla varmaan siksi siis näkyy jo, kun ei ole ensimmäinen kyseessä. :) Siksi utelin.

   Poista
  3. Joo, mullakin tää maha pömpsähti vasta ihan vähän aikaa sitten. Ja kuulemma juu tulee nopeammin ja isompana seuraavissa raskauksissa kuin ekassa :) Tosin mulla nyt oli aika iso maha jo valmiiksi, nyt se vaan noussut pystympään ;D

   Poista
  4. Niin mun mieheke myös väittää että mun maha (siis se mikä oli jo ennen raskautta) on muka noussut ylöspäin, mutta itse en kyllä huomaa mitään. Sen tiedän että alavatsa on ihan pinkeä, ihan kuin olis ilmaa, mutta kun ei ole. ;)

   Poista
  5. No ihan kohta se pömpähtää kunnolla esiin! :)

   Poista
 2. Ihana vauvamasu ja oikein pirtsakka mekko :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kiva! Niin kiva että ryntäsin heti cittariin hakemaan itsellekkin samanlaisen, mutta ei näyttänyt mun päällä millään muotoa kivalta. Hitto vie! :D Oli jotenkin hölmössä paikkaa nauha ja taskut. Mää kun niin kerkesin innostua, että saisin kivan mekon mihin oma raskausmöhömaha menisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo nauha mullakaan ihan optimaalisessa paikassa ole mutta kun olen niin pitkä JA pitkäselkäinen niin tuli varmasti paljon ylemmäs mitä kuuluisi, ja sehän sopii raskausmahan kanssa hyvin. Ja taskut tosiaan ompelin pois :D

   Poista
 4. Ja minäpäs tiiän missä kaupassa käyn huomenna :P nim.merk. 26+0 tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten yllä jo Tipitiikin todennu, niin nauha ja taskut tuli kyllä vähän hassuun paikkaan. Varsinkin kun on tälläinen 147cm :D Mutta kiskaisin sen nauhan ylös kulkemaan mahan päälle ja yläosasta tuli sellanen rönttälöysä! Valko-keltainen oli vähän hailukka mulle, niin otin sittenkin musta-valkoisen <3 Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Joo no mä oon yli 170 cm joten ihmekös tuo että vähän eri kohtiin osuu :D Mutta taskut tosiaan leikkasin pois.

   Mulla on nyt päällä se mustavalkoinen :D

   Poista
 5. Saatkin sitten monta vauvalakkia, kun hankit monta mekkoa :) Kätevä äiti.

  VastaaPoista
 6. Kiva pusero! Harmi ettei meidän Citymarketissa täällä Oulussa ollut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin ihanan pehmeä ja muutenkin kiva etten varmaan muuta tässä nyt sitten käytäkään, mulla on näitä kolmessa värissä :D

   Poista