Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Rautatiemuseossa

Taidettiin käydä viime vuonna Suomen rautatiemuseossa neljästi. Tänä vuonna mentiin ensimmäisen kerran eilen. Siinä on kyllä museo joka kestää useita käyntejä koska se on niin VALTAVA ja piha-aluekin jo pelkästään on tosi kiva (ja saa turvallisesti kävellä raiteilla, sehän on tosi hauskaa, ainakin meidän pikkumies odotti nimenomaan sitä kovasti).Vaikka sisätilatkin kierrettiin moneen kertaan niin en nyt jaksanut kuvata samoja junia uudelleen. Syy, miksi mentiin tuonne juuri eilen, oli se että pääsymaksu oli ilmainen sillä siellä avattiin InterRail-aiheinen näyttely. Ilmainen pääsy kiinnostaa tietenkin aina mutta niin myös reilaaminen joka on ollut aikoinaan ehkä suurin haave koskaan ja se toteutuikin, kesäkuussa 2007 isosiskon kanssa.
Suosittelen kyllä Rautatiemuseota ihan kaikille joita vähääkään junat kiinnostaa. Kovin paljoa siellä ei aktiviteettia ole lapsille eikä juniin pääse sisälle mutta pelkkä junien katselukin on todella vaikuttava kokemus sillä ne on valtavan suuria ja niitä on PALJON ja meidän junia fanittava lapsi on ainakin joka kerta aivan pähkinöinä. Erityisesti kannattaa harkita museovierailua 16.5. sillä silloin liikennöi museojuna Helsingin päärautatieasemalta suoraan Hyvinkäälle museoon. Oltiin kyseisessä reisussa viime vuonna ja oli kyllä huisia! 

2 kommenttia:

 1. Hellyyttävä postaus, on se ihana että toinen pääsee raiteille kävelemään ^^ Arvokkaita lapsuusmuistoja pikkuiselle (tosin olin poissa blogimaailmassa ja tuijotin kuvaa pitkään silleen "....noinko iso poitsu teillä jo on???") ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo raiteilla kävely on aina parasta. Onneksi ymmärtää sen että vain noissa museopaikoissa niin saa tehdä.

   Ja juu, pojasta on tullut nyt ihan lähiaikoina enemmän ison pojan näköinen :) Eihän hän enää mikään taapero olekaan.

   Poista