Sivut

perjantai 8. elokuuta 2014

Off topic mainoskatko: Rokkimuskari!

Ollaan käyty pojan kanssa jo vuoden ajan Rokkimuskarissa ja nyt on tullut tieto että ovat laajentamassa toimintaa ja sanaa olisi hyvä levittää. Koska uskon että blogin lukijoissa on kohderyhmään kuuluvia henkilöitä, päätin ihan hyvää hyvyyttäni kirjoittaa asiasta tänne. Itsehän alunperin bongasin Rokkimuskarin olemassaolon jostain pururadan varrella olevalta "Vantaalla tapahtuu" -ilmoitustaululta joten markkinointipuoli taitaa olla aika puskaradiolinjalla. Pahoittelen jo valmiiksi heitä joita asia ei kosketa tai kiinnosta mutta itse fanitetaan Rokkimuskaria sen verran että ajattelin kyllä tämän tiedon tänne välittää.

Eli Rokkimuskari on laajentamassa ja heillä on toiveena aloittaa toiminta Tapiolassa, Kauklahdessa, Meilahdessa, Malmilla, Koskelassa, Viikissä ja Lauttasaaressa vanhojen Myyrmäen ja Kartanonkosken lisäksi MIKÄLI osallistujia saadaan tarpeeksi. Ja esimerkiksi meidän muskaripaikka on nyt lopettamisuhan alla vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tilat ja opettajat on ilmeisesti varattu mutta sanaa pitäisi pikaisesti levittää että saadaan porukkaa paikalle.

(Kuva jonka olen napsaissut muskarissa salaa pöydän alta ja sen on näköinenkin)

Ei olla koskaan käyty varsinaisessa "tavallisessa" muskarissa joten en osaa erityisemmin vertailla miten tämä eroaa siitä. Aloitettiin vauvaryhmässä viime syksynä mutta siirryttiin vähän ennenaikaisesti jo tammikuussa 2-3 -vuotiaisiin kun vauvamuskari  marakasseineen alkoi oleen liian pliisua (ryhmän muut vauvat olivat melkein vuoden nuorempia kuin meidän poika). Siellä 2-vuotiaiden ryhmässä soitellaan siis jo sähkörumpuja, sähkökitaraa- ja -bassoa sekä koskettimia. Niin ja lauletaan mikrofoniin. (Voluumitasot sähkösoittimissa on säädetty lapsiystävälliselle tasolle) Ennakkoluuloni tavallisesta muskarista on että niissä soitellaan kanteletta ja nokkahuilua joten ei ehkä yllätä  (jos perheemme musiikkitaustat on tiedossa) että Rokkimuskari on ollut meidän valinta!

Käykäähän tutustumassa kotisivuihin jos kiinnostus heräsi ja pikapikaa ilmottautumaan, kiire jo!
http://rokkimuskari.fi

8 kommenttia:

 1. Ihan loistava idea tuo rokkimuskari! Olen aina ollut tosi skeptinen normi muskariin, vaikkei itsellä ei lapsia olekaan. Levitän kyllä sanaa kavereille, saako tän jakaa Facebookissa omalla seinällä?

  VastaaPoista
 2. kuulostaa hauskalle! :D itsellä ei ole lasta, mutta jos olis niin veisin sen heti tuollaiseen :D toivottavasti ryhmiin löytyy porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy sillä tää on mustakin aivan mahtava vaihtoehto normimuskarille!

   Poista
 3. Tultais jos oltais siellä, nyt mennään normi muskarilla, kanteleestakin on onneks nykyisin sähköversioita ;-)

  VastaaPoista
 4. Moi.

  Meillä on 13 kk poika ja rokkimuskari kiinnostaa kovasti. Itselläni ei ole mitään hajua, mitä vauvamuskarissa tapahtuu? Onko vauvat säpinöissään vai kannattaako muskari aloittaa vasta esim. 2-vuotiaana ? Mitä olet mieltä?

  T. Matti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :)

   Silloin kun me oltiin siinä vauvaryhmässä, soittimina oli vain marakassit ja siis homma oli semmosta leikkimistä ja laulamista siten että ohjaaja soitti koskettimia tai kitaraa. Kuulemma myöhemmin kun oltiin jo siirrytty sinne 2-vuotiaiden ryhmään, oli vauvaryhmässäkin soiteltu vähän jo jotain rumpuja tms, riippuu varmasti siitä että minkä ikäisiä "vauvoja" siellä on. Me kyllä tykättiin siitä vauvamuskaristakin! Ja lapsikin tykkäs kunnes alkoi sitten oleen jo vähän vanhempi ja tosiaan kaipasi enemmän toimintaa kuin ne vauvojen laululeikit. Menkää ihmeessä! :)

   Poista