Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Junalakanat

Sain nyt ommeltua Eurokankaasta ostamastani junakankaasta pussilakanan ja tyynyliinan. Lakanan alapuoli on tosiaan yksiväristä sinistä. Niin ja erinäisistä varotoimenpiteistä huolimatta junakangas on nyt vaaleansinipohjainen, ei valkoinen. Vitutuksen määrälle on vaikea löytää sanoja mutta lohduttaudun sillä että lapsi tuskin välittää ja miehenikin on ollut hyvin rohkaiseva. Niin ja näissä kuvissa ei näytä edes niin pahalta. Joka tapauksessa, siinä ne nyt on sängyssä odottamassa pientä nukkujaa, luulen että riemu repeää kun jäbä huomaa!8 kommenttia:

 1. John onkin hauskat junalakanat ja varmasti mieluisat:D Kyllä oltais meilläkin nuista innoissaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanat lakanat ja hauska tuo sängyn reunassa oleva juna siltooneen. Pakko kysyä, suostuuko teillä pieni mies nukkumaan, kun tuossa on tuo lelu, vai meneekö leikkimiseksi? Mun isommilla lapsilla (4 & 2v) menis varmasti leikkimiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se itse aina laittoi tuon sillan tuohon ja mä jouduin pitään sitä paikoillaan kun eihän se siinä pysy. Sidoin sen siihen ja on ihan hitti! Mutta tippaakaan ei ole nukahtamista haitannut, tyyppi menee illalla sänkyyn ja laittaa silnät kiinni. On uskomattoman helppo nukutettava :)

   Poista
 3. Onpa kyllä tosi ihanat! Tyttäreni tykkäisi myös tuollaisista, hän on kova juna-fani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aivan mahtava junakangas, hyviä juna-aiheisia asioita on ihan liian vähän!

   Poista
 4. Onpa kivan näköistä! Ja kun lapsi tykkää, niin mikäs sen mukavampaa.

  VastaaPoista