Sivut

sunnuntai 31. elokuuta 2014

8 / 14

Elokuussa sain valmiiksi pojan villapaidan, ompelin tosi hienosta junakankaasta pussilakanan ja tyynyliinan, neuloin taas vaihteeksi tiskirätin, ompelin itselleni legginssit ja väänsin ystävänauhoja ysärifestareita varten.


Elokuussa myös käytiin retkellä Lammassaaressa ja juhlittiin sadannetta geokätköä. Lapsi oli mallina Mainion syksy ja talvi -mallistoon, käytiin mummulassa (kuten joka kuukausi mutta aina se tuntuu mainitsemisen arvoiselta koska on niin mukavaa), vietettiin turistipäivää Helsingissä tsekaten Manta-hotelli, Katajanokan maailmanpyörä ja museoraitiovaunuajelu. Käytiin myös Lastenfestareilla Mimin ja Kukun keikalla. Elokuussa aukesi #snapshot-näyttely Suomen valokuvataiteen museossa ja siellä on mun jalkakuvakirja 2013. Hotelli- ja ravintolamuseo tuli tsekattua myös 80-lukunäyttelyineen. 90-luvun fiilis haettiin viikkoa myöhemmin We love the 90's festareilta. Syyskuu avataan perinteisesti syysflunssalla, huoh.  

5 kommenttia:

 1. Ihanat ystävänauhat! Mä bongasin muuten sut festareilla :) Itse luotin tyylissä kreppirautaan ja vyölaukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä mitä, kumpana päivänä? Oisit tullu moikkaan!!! :)

   Poista
  2. Oon unohtanut vastata kun oli kesälomakin tässä välissä mutta siis kyllä se tais olla lauantaina. En kehdannu tulla kun näin sut kauempaa ja olin urpojen kavereideni kanssa kännissä :D No ehkä ois vaan pitänyt näin jälkeenpäin ajatellen :)

   Poista
 2. Ihania ihania! Kyllä mäki joskus maltan kutoa kokonaisen villapaidan Pojalle...

  VastaaPoista