Sivut

perjantai 29. elokuuta 2014

Kamerakalsarit

Olen ennenkin kitissyt että jotkut jutut on vaan sellaisia ettei hyviä blogikuvia tunnu saavan sitten mitenkään. Kun tarpeeksi kauan on yrittänyt niin sitä vain luovuttaa. Joten olkaatte hyvät, tässä on ompelemani legginssit Noshilta tilaamastani kamerakankaasta. Ihanan paksua jerseytä. Oli hirmu hankala päättää väriä mutta kyllä tämä sininen on legginsseiksi paras just nyt!9 kommenttia:

 1. Onpas ihanat legginssit ja mun mielestä ihan mahtavat kuvat myös. Alkoi väkisin itseäkin hymyilyttää, kun näin nämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legginssit on kyllä tosi ihanat! :) Ja on kuvatkin ihan jees (mitä nyt näkyy että parvekemattoa ei olla koko kesänä lakaistu) mutta ei semmoset mitkä mun ajatus ensin oli :D

   Poista
  2. Haha :D Juu, ymmärsin kyllä tuon pointtisi kuvista. Mutta näin lukijan näkökulmasta nämä on sellaisia kuvia, joista välittyy aitous ja hyvä fiilis!

   Poista
 2. Mikäs vika näissä kuvissa on, kivojahan nämä! Ja kivat on kalsaritkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vika ettei ne ole sellaiset kuin mun alkuperäinen visio :D

   Poista
 3. Voi että, ihanat. Ja kattelen aina niitä sun toisiakin legginsseitä (niitä pohjaväriltään muistaakseni harmaita missä on mustia kuvioita, jotain otuksia) sillä silmällä että haluaisin jotkut samanmoiset! Pitää ehkä alkaa ittekin haalimaan kivoja kankaita ja hurautella muutamat legginssit, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa. Kun nyt vaan vielä osaisi... Ärsyttää jos menee kiva kangas hukkaan.

  Ainiin ja ihan pakko kertoa että oon ihan koukuttunu noiden tiskirättien virkkaamiseen, oon tehny parit jo lahjaksi (joskin lahjojen saajat odottavat vielä niitä), ja meillä ittellä on käytössä myös muutama, joskin koko aika syntyy lisää. Ihan mahtavia, kauniita ja niin hyviä! Eikä ollenkaan ällöjä niinku perustiskirätit, ja siis nää on vielä parempia ku ne kaupasta ostetut bambuiset. Kyllä nyt kelpaa, joten kiitos vielä inspiraatiosta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne harmaat on ihanat! Paapiin Iso Hippu -trikoota. Olen kuluttanut ne ihan puhki kun pidin niitä kesällä IHAN KOKO AJAN paitsi silloin kun olivat pyykkikoneessa :D Ne on kyllä tosi hienot, hienommat kuin nämä kamerat. Mä olen leikannut yhdet rei'ille kuluneet leggarit kaavoiksi ja ompelen sillä kaavalla. Näppärää.

   Ihanaa että innostuit tiskirätteihin, ne on kyllä tosi kivoja käyttää! :)

   Poista
 4. Pöh, kuvissa mitään vikaa ole :) Onpas söppänät kalsarit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika on lähinnä siinä ettei ne ole ne kuvat mitkä alunperin olin ajatellut. Kalsarit on kyllä ihanat :)

   Poista