Sivut

maanantai 4. elokuuta 2014

Lammassaaren pitkospuut


Siskollani sattui oleen samat vaatteet päällä kuin kaksi vuotta sitten elokuussa samaisessa paikassa retkellämme. Piti siis ottaa 2 years after -kuva. Kaksi vuotta sitten lapsi oli 4 kk ikäinen ja juuri sen verran kasvanut että hänet sai laittaa Tulan kantorepun vastasyntyneen lisäosaan vaikka reppu itsessään oli vielä aivan hirmuisen suuri. Nyt kaksi vuotta myöhemmin mukana kantorinkka päiväunia varten ja ihana pitkospuita pitkin kirmaileva 2-vuotias.


Mukava paikka vaikka ei siellä oikeastaan mitään muuta tähdellistä olekaan kuin ne pitkospuut.

4 kommenttia:

 1. Tulee huono omatunto katsellessa, kuinka tehokkaasti oot ottanut ilon irti kotimaan nähtävyyksistä. Oon helsinkiläinen enkä oo laiskuudessani(?) käynyt edes Temppeliaukion kirkossa koskaan! Ehkä omistran ensi kesän Suomelle, meneillään oleva kuluu Aasiassa. Terkkuja Myanmarista, valtion sensuuri ei yllä sun blogiisi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lapsi lisää tehokkuutta huomattavasti kun on vähän niin kun pakko ulkoilla ja aina ei jaksa leikkipuistoja :D :D :D Niin ja kirjoitin keväällä pitkän listan kohteita missä haluan kesän aikana käydä. Kummallista kyllä, ne ei jäänet vain haaveiksi.

   Ooh, kiitos terkuista! Myanmarista, hmm, mä voisin lähettää terkkuja takas vaikka Myyrmannista xD

   Ps. en mäkään ole käynyt Temppeliaukion kirkossa kuin kerran lapsena turistiretkellä. Tuomiokirkon portaatkin on vielä näyttämättä lapselle, pelkään etten pysyisi itse perässä!

   Poista
 2. Otsikko sai silmät pullahtamaan päästä, LAMMASSAARI... heh meillä on myös Lammassaari täällä! Upeat pitkospuut ja ihanat kuvat, hyvin olet maisemat vanginnut niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Lammassaaria tuntuu olevan vähän siellä sun täällä :D

   Poista