Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Yllätystalviloma

Yllätys siksi etten tammikuussa töihin palatessani tiennyt omaavani pitämättömiä lomia ja kuvittelin lomailevani vasta kesällä 2015 mutta kas kummaa, niitä olikin jostain tupsahtanut ihan täysi määrä!

Joten 3 yötä Oulun Edenissä, paljon altaalla lillumista, vielä enemmän ulkoilua, pakollista toripolliisimaitopurkin syvää ihailua sekä itse patsaan kanssa otettu perinteinen yhteiskuva, kyläilyä (sisältäen jäbän mummi) sekä hitosti tunteja autossa Teletappien ja Mimin ja Kukun tahdittamana (sen verran paljon että uskaltauduin itsekin hetkeksi ratin taakse vaihtelun vuoksi). Nukuttiin paljon ja hyvin koko perhe.


(Paluumatkalla poikettiin ostaan Metsolasta Pupu Tupuna -tyynyliina!!! Se ajaa siinä polkutraktorilla, ihana! Tupunapaidan olinkin jo aiemmin tilannut netistä. Fanitan.)

Neulerintamalla on nyt ollut jokseenkin hiljaista, ei huvita kun mikään ei onnistu toivotulla tavalla. Niin ja raahasin järkkärin Ouluun ja takas vain todetakseni etten sitten jaksanutkaan ottaa yhtä ainutta kuvaa siitä piposta jonka etukäteen romantisoin kuvaavani jossain Nallikarissa. Jep. En sitten kuvannut. Mutta nyt hyvin levänneenä kohti uusia yrityksiä, huomenna lankakauppaan ja siitä se sitten taas toivon mukaan lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti