Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Patalappu

Itse en koskaan jaksa katsoa Strömsöä telkkarista mutta onneksi äitini vinkkaa aina jos siellä on jotain mielenkiintoista! Joulun aikaan katsoimmekin jaksoa jossa tehtiin kahden palan tilkkutyö. Olin ihan innoissani koska en ollut ennen törmännyt vastaavaan ja pitihän sitä päästä HETI kokeilemaan. Jep, heti. Kun tekele oli viime viikonloppuna roikkunut kolme kuukautta ompelupöydälläni, päätin että nyt saa riittää ja tein sen loppuun. Huomaamattani päädyin värimaailman suhteen aika samaan kuin ohjeessakin, olin nimittäin tehnyt aika monta kokeiluversiota jo ennen tätä lopullista ja todennut että värit ja kuosit ei vaan erotu toisistaan tarpeeksi. Tästä tuli ihan jees. Mitään tukikangasta en todellakaan jaksanut silitellä vaan pelasin nuppineula-armeijan kanssa.(Taustalla olevat patalaput ja patakinnas saatu ystävänpäivänä Finlaysonilta.)

5 kommenttia:

 1. Kiitos isosti tästä ideavinkistä! Tytär 11v kurkisteli olan takaa ja me molemmat nyökyteltiin samassa tahdissa - tätä pitää kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kannattaa kokeilla! onhan se vähän piipertämistä mutta jotenkin silti niin VAU että on kokeilemisen arvoinen! :)

   Poista
  2. Haa, se piiperrys sopii just kuin nenä päähän tuolle 11-vuotiaalleni <3. Omaa paremman värisilmän ja mielikuvituksenkin kuin allekirjoittanut.

   Poista
 2. Ai niin! Olin ihan unohtanut koko mallin! Äidillä on synttärit tulossa, niin pitääpä kaivaa kankaita! :)

  VastaaPoista