Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Jalkakuvilla lomalle

Tammikuussa teetin jatkoa ensimmäiseen jalkakuvakirjaani ja kun samalla sattui oleen ifolorilla vuoden kuvakirja -kilpailu meneillään, täytin osallistumiskaavakkeen siinä ohessa. Ei tullut pieneen mieleenikään että voisin menestyä kisassa kämäsillä kännykkäräpsyillä jotka vielä aika yksitoikkoisia koska mulla nyt ei vaan satu oleen kovin monia kenkiä. Vaan kuinka väärässä olinkaan. Siellä on tosi ammattimaista settiä muissa sarjoissa (ja hei, Kotipalapelin Rillakin!) ja sitten avoimen sarjan voittajana tittididii, Koipi(k)reisi!!! Niin sitä vaan nappasin itelleni matkalahjakortin ja nyt on kuulkaas finaalin aika!

Finalistikirjat voi selata ja omaa suosikkiaan äänestää tästä linkistä. Tiedätte varmaan mitä tällä yritän ajaa takaa, heh heh.


Vaikka toki ymmärrän että markkinointikikkahan tuo kilpailu on (tai sitten avoimen sarjan taso ei ollut kovinkaan huikea). Nyt joku muukin kännykkäräpsyilijä voi nääs inspiroitua teettämään kirjoja ja hei, suosittelen kyllä!

10 kommenttia:

 1. Wau Terhi!! Ihan mahtavaa että voitit matkan ja oot finaalissa! Kaikkeen säkin ehdit (ja tajuut!) osallistua. :D Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä äänestämässä. Itsekin kun omaan saman taipumuksen kuvata jalkoja ja kenkiä ja tosiaan, niitä kahta paria samoja kenkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein vois jo teettää omat kirjat niille muutamalle kenkäparilleen mitä on :D

   Poista
 3. Tää on niin mahtava kirja, täytyypä käydä äänestämässä! Ja onnea finaalin pääsystä ja matkalahjakortista, aikasta huippua :)

  VastaaPoista
 4. Meiti just eilen siskon kanssa ihasteli sun koipikirjaa! Tykkään siitä!! Ja alan kans kyllä itekki kuvaamaan enemmän jalkojani ja teen kirjan. :) Onnea kilpaan meille molemmille! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti jalkakirja! Kuvakirjat on ihania! Ja tosiaan, onnea meille molemmille!!! Joskin sun kirja on niin mielettömän upea että on kyllä vääryys jos se ei voita!

   Poista
 5. Hei. Oletko törmännyt jo tähän sivuun: viewfromthetopp.com? Tulin heti ajatelleeksi blogiasi, kun näin kuvia sieltä :) Myös Instasta löytyy samalla nimellä.

  VastaaPoista