Sivut

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Joutsensamikset

Yhteistyössä: NOSH / Kankaat saatu

Nyt heti myönnän, että tunnen huonoa omatuntoa siitä, että en ole keksinyt tälle kankaalle kertakaikkiaan yhtään mitään omaa, vaan leikkasin itselleni mekon mukaillen Nokian Neulomon Marika-tunikaa. Minulla on niitä kahdessa eri koossa, mutta molemmissa taskut asettuvat liian ylös. Kun itse tekee, saa taskut juuri oikealle korkuudelle, jos osaa sen tehdä, heh heh. Mutta minulla kävi nyt tuuri, sillä oikeasti onnistuin, osasin! Koska kangasta jäi, ompelin tyttärelle samistelumekon, samantyyppinen taskuratkaisu, mutta siihen on otettu mallia yllätys, yllätys, Papun Kantomekosta. Kumpaankin käytin siis kaavana valmista mekkoa ja leikkasin tarvittavat muokkaukset vapaalla kädellä. Laiskuuksillani vetäsin molemmat mekot ilman irrallisia hihakappaleita. Tällaisissa muumilörtöissä toimii hyvin näinkin.Pahoittelut tästä seuraavasta kuvasta, olen joutunut rajaan sen isommasta kuvasta ja siksi aivan tuhnu. Siinä kuitenkin näkyy mekko parhaiten lapsen päällä. Ei ole kovin helppo tehtävä kuvata tuollaista menevää taaperoa.


Oma mekkoni on ollut valmis jo kuukauden päivät, mutta siihen tuli liian ahdas pääntie. Korjasin sen suuremmaksi nyt samalla, kun tyttären mekko valmistui.


Tämä NOSHin joutsenkuosi on kyllä aivan älyttömän kaunis! Ja kangas on tosi ihanan pehmeätä. Oikein sellainen ihana mukavuusmekko tuli tästä ja uskoisin tyttären olevan samaa mieltä omastaan, jos sen osaisi sanoa.

14 kommenttia:

 1. "..ja uskoisin tyttären olevan samaa mieltä omastaan, jos sen osaisi sanoa." :D :D :D Ihana <3! Malli onkin tosi kiva ^_^

  VastaaPoista
 2. Oi! Toi on niin ihanaa kangasta! Mullakin on tota just harmaana odottamassa et ehdin ompelemaan :) Noshin kankaat on niin pehmeitä ja pysyvät hyvinä pesusta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi ihanaa kangasta, olisin varmasti hankkinut kankaana tai jonain valmiina vaatteena ilman yhteistyökuviotakin :)

   Poista
 3. Arktikumissa? Oumaigaad! Toivottavasti olet viihtynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sielläpä siellä! :) Ollaan viihdytty aivan sairaan hyvin! Postaustulvaa Rovaniemestä luvassa!

   Poista
 4. Kiva kuosi ja todella hauskan malliset mekot teille molemmille. Tykkään.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanat! 😊

  Haluaisitko ommella Momelinkin kankaista jotain kivaa?

  VastaaPoista