Sivut

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sukkalaatikon uusin sukkapari

Taas tein sukat. Nyt on hyvä draivi päällä. Näistä tuli raidalliset, sillä halusin käyttää omiin tarpeisiini jämänöttösen harmaata glitterlankaa, josta neuloin yhdet joululahjasukat.


Langat: Kässäkerho pom pom BFL sock (turkoosi) ja Sukka-Puffa säihky (harmaa)
Puikot: 2,5 mm
Perussukat ranskalaisella kantapäällä

Voi elämä, miten oli taas vaikea saada tarkat kuvat sukista. En saanut.


Ja onnistuin jostain syystä tekeen kantapään väärän kohtaan ja kerros vaihtuu nyt sitten varren reunassa. Eipä sillä niin suurta merkitystä ole, että olisin jaksanut purkaa. Asian kun huomasin vasta joskus kiilakavennusten jälkeen.


Askartelin viimein virallisen laatikon mun "box of socks" -projektille. Saas nähdä täyttyykö laatikko ennen syksyä piripintaan vai mennäänkö näillä neljällä parilla. Ainakin jotkut ihanat jämälankasukat haluan vielä tehdä!


Ruskean pahvilaatikon ostin Clasulta ja koristelin sen sukkalankojen vyötteillä ja Tigerin tarroilla.Ja nyt on puikoilla valkoista lankaa, tarkoituksena olisi värjätä sukat sitten valmiina.

9 kommenttia:

 1. On tärkeää osata rakastaa myös itseään, jotta osaa ja jaksaa rakastaa myös muita. Ihanaa tehdä välillä vain itselle omaan käyttöön, omaksi iloksi jotain kaunista ja arvokasta, minkä tietää ilahduttavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ihanaa tehdä just itselleen niistä kaikkein ihanimmista langoistaan :)

   Poista
 2. Ihana idea ja toteutus tuossa laatikossa! Toivotaan, että sinne tulee vielä jotain mukavaa puikoilta :)

  VastaaPoista
 3. Hauskasti olet hyödyntänyt lankakerien vyötteet! Taidan varastaa idean!:)

  VastaaPoista
 4. Laatikon täyttämisessä taitaa olla japanilainen ajatus... Marie K:lta.
  Ihana on, melkeinpä lahja itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyviikkaus? Itse en ole Marie Kondon kirjoja lukenut, enkä oppeihin tutustunut, mutta tällä tavoin sukat näkyvät kivasti :)

   Poista
 5. Jos raidoitan (tai oikeastaan muutenkin nykyään melkeinpä aina, raitoja tahi ei), vaihtokohdan sijoitan aina sisäsyrjälle. Musta se on siisti :)

  Ihanan väriset langat, herkkusukat!

  VastaaPoista