Sivut

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Syysvauvan äidille

Arvaattekos mikä tämä on?


No...


...tissien lämmitin!


Älkää pelätkö, en ole ehtinyt neuloon tätä vauvan synnyttyä vaan aloitin tämän raskaana ollessani. Se jäi pikkuisen kesken jouduttuani sairaalaan ja kun nyt kaivoin tekeleen esiin, huomasin että kun nyt kerta olen parissa viikossa kadottanut 15 kiloa elopainostani, on se oikeastaan jo hyvän pituinen sellaisenaan, napinlävet ja napit vain paikoilleen ja täältä tullaan syystuulet ja viimat, mun maitoa täynnä oleviin tisseihini te ette pure!


Ainaoikein-neuletta kahdella eri värillä (7 veljestä) randomisti raidoittaen. Onhan tämä ihan hirveän näköinen ja vannon että tulen käyttään tätä VAIN ULKOILLESSANI JA TAKIN ALLA.


Mutta rintatulehdus ei ole toivottu vieras.

21 kommenttia:

 1. Kivan simppeli toteutus ja lopptulos noin kiva :) itellä ollut ajatuksissa, että jotain vastaavaa varmaan pitäis neuloo itselle (lokakuun lopussa LA)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa neuloa, tää on mukava kun lämmittää just sopivasti mutta ei sitten tule niin hiki kuin että oisi kokonainen villapaita, itse kun tykkään ainakin kulkea aina vähän liian vähissä vaatteissa lämpötilaan nähden :D

   Poista
 2. toihan on hyvännäkönen ! kivat värit ja napit kans ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sitä oli kivempi neuloa kuin jotain yksiväristä mustaa :)

   Poista
 3. Mulla oli vastaavannäköinen (paitsi ei noin kivan värikäs) kun mulla muksu syntyi syyskuussa. Mulla oli lisäksi pienet nyörit henkseleinä ettei valahtanut alas 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tarvii varmaan kanssa henkselit kun tuolla neuloksella on tapana venyä ja lörpähtää.

   Poista
 4. Ihana pieni vilahtaa kuvassa <3 Ompas näppärä lämmitin :)

  VastaaPoista
 5. ja sit ens kesänä menee kivasti myös bikiniyläosasta!

  VastaaPoista
 6. ps KIITOS salasanavahvistuksen poistamisesta! Huh, ei enää harmaita hiuksia :D

  VastaaPoista
 7. Tykkään tuosta värisommittelemasta. Rintatulehdus ei ole kiva juttu ja koin onnekseni vain yhden kerran, vaikka lapsia on neljä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosiaan kuullut että se ei ole kiva juttu. Onneksi ainakin edelliskerralla vältyin siltä, toivottavasti nytkin.

   Poista
 8. Minunkin mielestä tuo on varsin hyvännäköinen ja ottaen huomioon sen, minkä takia sitä käytetään niin voisit ihan hyvin käyttää sitä myös julkisesti.

  VastaaPoista
 9. Voi kun upee!
  Nyt mietin että miksen tehny noin upeeta. Mulla on ollu vain sellaiset isot hahtuvaläpyskät jotka laitoin liiveihin. Tosin toimivat samalla kosteudensuojana täysimetyksen alkuaikana.

  VastaaPoista
 10. Mä tein fleecestä rintaliivin muotoisen etumussuojan jonka sai piiloon hyvin, tein ihan "muotoonommellun" siitä xD toimi kyl tosi hyvin. Nyt se jatkaa eloaan serkullani joka saa vauvelin marraskuussa :)

  VastaaPoista
 11. Siis oishan joku bolero systeemikin just näppärä, olematta liian kuuma?

  VastaaPoista