Sivut

maanantai 7. syyskuuta 2015

Pinnasängyn reunasuojus uusiksi

Ihan ensinmäiseksi, suuren suuri kiitos kaikille onnitteluista! Ja tsempeistä! Ja vielä kerran onnitteluista! :)

Nyt kun ollaan vihdoin ja viimein monen "eipäs sittenkään" -kokemuksen jälkeen päästy kotiin (ainakin käymään täällä), ja odotellaan innolla laskua tästä kahden viikon all inclusive -lomasta Helsingin Meilahdessa, onkin ollut tohina laittaa vauvatavarat paikoilleen. Synnytys kun jotenkin pääsi taas kerran yllättään kuin talvi VR:n.

Kesän alennusmyynneistä ostin Marimekon Pikku Huhuli -kangasta ja päällystin heinäkuussa sillä vanhan pinnasängyn reunasuojuksen joka oli jo todella kulahtanut ja nyppyyntynyt (alunperin Ikeasta).


Kangas ei tietenkään ihan riittänyt, heh (en muista kyllä yhtään paljonko mulla sitä oli) joten jouduin käyttään kaiken hulpioita myöden ja vielä käyttään tilkkuja ruskeapohjaisesta isompikuvioisesta Huhulista josta mulla oli jämiä. Oikeastaan siitä tuli paljon hauskempi noin kuin että ei olisi pitänyt kikkailla mitään ylimääräistä.
Pupu-pussilakana ja puklusuoja pään alle itse tehtyjä silloin kun jäbä oli vauva.


Mutta nyt takaisin makoileen vauva kainalossa, palaillaan!

13 kommenttia:

 1. Sama homma olisi edessä kirpparilta ostetulle suojukselle. Ja petivaatteet kans. Kunpa vaan osaisi päättää mikä kangas! :D Ja kunhan vaan mammalomma alkaisi, että kerkeisi kaiken toteuttaa! Onnea ja tsemiä vielä kotiutuneille, kiva oli seurata instan kautta teidän prosessia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kankaita on kyllä ihan liikaa olemassa! Ja aikaa aina liian vähän ;) Onneksi mammaloma vähän helpottaa sitä ongelmaa :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Voi mikä vauvakuume tässä nousee! Ihana pieni söpöläinen. <3

  VastaaPoista
 3. Hieno! Ja onnea hurjasti pienestä<3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Hän on niin suloinen! Ihana, kun on muitakin jotka eivät ole etukäteen selvittäneet sukupuolta. Tuntui, että meitä pidettiin ihan outoina, kun emme sitä selvittäneet... Toki olisi ollut helpompi ostella vaatteita jne. mutta mentiin vanhanaikaisesti ja sukupuoli selvisi kun aika oli. Meillä kanssa tyttö ja poika. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa me oltaisiin kyllä haluttu tietää sukupuoli mutta hän oli rakenneultrassa jalat ristissä. Kyllähän mä kävin vaikka kuinka monessa ultrassa sen jälkeenkin mutta en sitten enää kehdannut kysellä sukupuolen perään kun alkoi tuntua niin tyhmältä se että siinä yritetään selvittää onhan kaikki varmasti edelleen hyvin ja minä vaan monkuisin katsoon onko pippeliä vai ei. Säilyi siis yllärinä loppumetreille saakka vaikka varovainen tyttöveikkaus oltiin yhdeltä lääkäriltä saatukin. Ihan hyvä näin, olihan se hauska ylläri siellä synnytyssalissa sitten nähdä kumpi tuli :D Eikä tullut tuhlattua rahaa niin paljon vauvanvaatteisiin, oisin varmasti ostellut kaikkea lisää jos olisin ollut varma että tyttö tulee. Nyt meillä on aika poikamaiset systeemit kun jäbän vanhoja ovat mutta ei se noin pienellä vauvalla mitään haittaa :)

   Poista
 5. En mä pysty keskittymään noihin sun tekelaisiin, kun tuo beibi on niin söpö! Mikä ihana kippura! Tää puolivuotias on niiiin jättiläinen! Toivottavasti saatte jäädä kotiin. Kun sairaalasta kerran pääsee pois, ei sinne takaisin halua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tää on kyllä vielä niin pieni ja kippura, ihana :')

   Poista
 6. Paljon onnea täältäkin. Ihanaa kangasta, joka puolella. Eipä tarvii sitten ihan pian taas miettiä että mitäs tää kangas olikaan nimeltään. ;) Jotain posiitiivista siinäkin että olen kankaan hamstraaja nyt anoppi on niistä ommellut tulevalle paitoja ja potkareita.

  VastaaPoista
 7. Onnea ihanasta vauvelista! Hei kantsii liittyä facessa Imetyksen tyki -ryhmään, sieltä saa korvaamatonta apua! Hehkutan sitä kaikille, kun mulle se on ollut supertärkee :)

  VastaaPoista
 8. Voi ei miten söpö! Siis vauva. Ja kyllä tuo suojuskin. :D

  VastaaPoista