Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Love to swaddle up ja itse tehty varmuushalpakopio

Raskaana ollessani hurahdin kun olin nähnyt muutamassa blogissa Love to dream -kapalopussin joka mahdollistaa vauvan nukkua luonnollisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina.


Tilasin sellaisen ja ompelin vielä varakappaleen käyttäen alkuperäistä kaavana. Nyt sitten muistin että ai niin tosiaan, se kapalopussi! Vauva nukkuu aivan älyttömän hyvin joten en kyllä osaa sanoa onko mitään eroa tuon pussin kanssa tai normivaatteissa, ja muunlaisista kapaloratkaisuista mulla ei edes kokemusta ole. Itse asiassa tuo näyttää vähän ahdistavalta mutta toisaalta mä ahdistuin ihan hirveesti siitäkin kun jouduin meneen vähän liian aikaisin vauvan kanssa kauppakeskukseen ja käytin vaunuverhoa muka seivaamassa tilannetta ja se oli aivan hirveetä työntää vaunuja jotka on peitelty siten että en nähnyt vauvaa ollenkaan, huh huh. 

Vauvaa tuo pussi ei tunnu ahdistavan (saatika vaunuverho kun kerta nukkui mutta noh...)


Tämä meidän pussi on pienintä kokoa mutta musta tuntuu että se on vielä vähän iso. No, nippanappa 3 kg tuo vauva vasta onkin. Menee tuo pussi hassusti ryttyyn yläosasta mutta kai se siitä.


Ja se itse ommeltu versio sitten... Hetken jouduin etsiin kunnes löysin sen randomista kasasta kaikkea keskeneräistä scheissea. Sitten muistin että mokasin viime metreillä kaulaan tulevan vetoketjusuojuksen kanssa ja luovutin. Ratkoin sen pois ja toivon että se menee ilmankin. Vetoketju kun jäi liian alas muutenkin. Äsh. Ja joo, tämäkin tuhannen rypyssä! Kässäbloggaaja kun saa vauvan niin toisinaan käy niin että päivittäminen jää tai kuvia aletaan ottaan kännykällä ns oikean kameran sijaan ja mun kohdalla on lisäksi tämä että silitysrauta saa pölyttyä siivouskomeroon toistaiseksi.

Kangas on Paapiin Jussia.

6 kommenttia:

 1. No just kuule eilen mietin, että kysyn sulta että mitä oot tykännyt tuosta kapalopussista, kun mietin että pitäiskö hankkia se kohta varsovalle kaverilleni. Mut siis hyvälle näyttää! kapalopussit sekä vauva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla kyllä ole pahaa sanottavaa pussista, vauva viihtyy tosiaan pussissa mutta toisaalta nukkuu oikein hyvin ilmankin. Tuskin siitä haittaakan on ja onhan se aika söpö!

   Poista
 2. Onpa ihana tuo tekemäsi kapalopussi! Niin ja vauva myös:) Mukavia syyskuun päiviä teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Hei tytön pojalla on ollut pienempi ja nyt isompi pussi ja hän sano et tosi hyvä ollut ku vauva ei voi huitoo kädellä vauva aina heräs ku kädellä huito itseään.. Nyt vauveli 4 puol kuukautta vanha mummin sydänkäpy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noilla pienillä ne kädet saattaa huitoa niin että itsekin pelästyvät :D Siihen pussi on kyllä hyvä!

   Poista