Sivut

torstai 24. syyskuuta 2015

Rutisevat raiteet, mitkä sukat!

Innostuttiin jäbän kanssa kun huomattiin että Netflixiin oli tullut lisää Tuomas Veturi -elokuvia. Aloin neuloon aiheeseen liittyviä sukkia ja oikeasti valvoin pari yötä näiden takia mutta kyllä kannatti. Se tunne on niin hieno kun on jostain aidosti niin innoissaan ettei edes nukkua malta. Ihan minkä tahansa projektin takia ei vaivautuisi.


Mutta nuo kasvot. Melkein poksautin varoventtiilini niiden kanssa. Jouduin tekeen moneen kertaan molemmat, aina tuli tosi pelottavan tai muuten vaan järkyttävän näköisiä. Ei nuokaan mitkään "verrattoman veturin" kasvot oikein ole mutta saa luvan kelvata, ei niistä varmaan ainakaan painajaisia tule. Höyryävät hiilet sentään, ensimmäinen versio oli niin spooky että hyvä kun itse uskalsin mennä nukkumaan nähtyäni työni tuloksen.Öykkäröivä öljypannu lahjottiin kuviin tikkarilla. On kyllä todella innoissaan uusista sukistaan ja kulkikin yksi sukka jalassaan kun pari ei ollut vielä valmistunut. Itse asiassa yksi syy miksi halusin nämä tehdä oli se että poika ei suostu laittaan villasukkia saappaisiin viileällä ilmalla. Luulen että asiaan saattoi juuri tulla muutos.28 kommenttia:

 1. Kyllä on upeat! Onneksi meillä alkaa vähitellen Tuomas Veturi-vaihe olla menossa ohi, muuten joutuisin kyllä jotain tuollaista myös neulomaan (junailuvaihe ei suinkaan ole hiipumassa, vain Tuomas...). Kurkkaapa mun blogin käpäläsukkia, voisikohan myös sen tyyppiset villasukat kelvata pojalle joka ei oikein välitä villasukkia käyttää 😊 . -》 Villapallon blogi (käpäläsukat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo onkin hienot! Oon jossain muuallakin nähnyt. Täytyy tosiaan muistaa, on tosi kivan näköiset ja simppelit tehdä :)

   Poista
 2. Ihanat sukat! Niille olisi innokas ottaja myös minun lähipiirissäni! Olipa hyvä kuulla, että jaksoja on tullut lisää. Entisiä ehdittiinkin jo katsella monet kerrat.Taisi lauantaille löytyä juuri tekemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma että milloin ne uudet leffat on sinne ilmaantuneet kun ei olla vähään aikaan katsottu mutta ainakin meille ne oli uusia :D

   Poista
 3. Olikin hyvä keino saada lapsi jekutettua pukemaan lämmintä päälle.

  VastaaPoista
 4. Ai miten hienot! Ja voi kun olisit ikuistanut meillekin nähtäväksi ne ensimmäiset versiot Tuomaksen naamoista!;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se eka naama oli ihan järkky. Jostain syystä tein sen vielä valkoiselle pohjalle, näytti melkein Jack Skellingtonilta xD

   Poista
 5. Ihanat! Voi kunpa itse kykenisi tekemään perussukkaa monimutkaisempia tuotoksia. Onko idea omasi? Jos on niin oot kyl tosi hyvän keksiny ja oot idearikas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se oma koska en ollut mitään ohjetta enkä tuollaisia ole missään nähnyt mistä olisi idean ottanut tai edes mallia. Kirjoitan blogiin kyllä aina jos on jokin lähde mistä idean olen napannut :) Mutta nää on tosi simppelit tehdä, eihän tässä juurikaan mitään ihmeellistä ole. Naamakin on tehty erikseen ja sit vaan ommeltu tuohon päälle.

   Poista
 6. Hei entä jos naamaan lisäisi kulmakarvat kuten alkuperäiselläkin veturilla on? Toisiko se lisää lempeyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kyllä varmasti olisi hyvä. Sopisi senkin puolesta että onhan tuo nyt vähän kaljun näköinen :D

   Poista
 7. Ei apua ihanat! Voi hitsi, nyt pitää kyllä yrittää innostaa mummot kutomaan (heillä ei varmaan mikään poksahda tällaisen projektin kanssa, itse varmaan joutuisin korjaamolle). Meidän junafani olisi aivan innoissaan! Mahtava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mummot innostuu! Aika simppelithän nää on kyllä tehdä, varsinkin jos kasvot onnistuu kertayrittämällä :D

   Poista
 8. Nonni. Se on sitte sun vika, että joudun vielä tämmösiäki vääntämään.... Tyttö näki nämä ja haluu samanlaiset, koska nämä on kuulemma ihan iki-ihanat! Niin ihanat, että tilas pikkuveljelleenki tällaset. Ei sitte muuta ku lankavarastoja penkomaan. Onneks äitiki on sitä mieltä, että nää oikeesti on ihan iki-ihanat :D

  VastaaPoista
 9. Hienot! Mun pitäis tehdä tuollaiset miehelleni vaikka joululahjaksi, se kun on tuomas fani;)

  VastaaPoista
 10. Olisin halunnut nähdä ne pelottavat versiot :D

  VastaaPoista
 11. Huikeen hienot sukat pieniin jalkoihin. Sinä se keksit :)

  VastaaPoista
 12. Wau 😃 niin hienot että onko Näihin millainen ohje?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein nämä ilman ohjetta, omasta päästä vain soveltaen :)

   Poista