Sivut

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kässäkirjahyllyn uusin tulokas

Kuinkahan monta tuntia olen käyttänyt elämästäni googletellessa kirjainmalleja milloin mihinkin kirjoneuleeseen tai virkkaukseen ja silti monesti päätynyt "taiteileen" itse ruutupaperille jotain aivan uskomatonta kakkaa? Se on loppu nyt sillä ostin jo jonkin aikaa himotuttaneen Virkataan kirjaimia! -kirjan ja nyt on parikymmentä fonttia mistä valita. Ja siis mikä parasta, nämä käyvät sellaisenaan virkkaamisen lisäksi myös neuleisiin ja ristipistojuttuihin. Heti on pää täynnä ideoita! Ai sentään! Kirjassakin on paljon inspiskuvia näiden pelkkien mallikuvien lisäksi.


Yritän aina muistutella itseäni kun kirjan ostaminen tuntuu suurelta investoinnilta että montako kässälehteä sen kässäkirjan hinnalla saa. Ei nimittäin montaa. Ja niitä lehtiä tulee kuitenkin ostettua todella heppoisin perustein.

7 kommenttia:

 1. Tuo vaikuttaa kivalta kirjalta :) mulla tuli mieleen, että 90-luvun kässälehdissä oli paljon näitä tekstejä ja eri fontteja. Katsomisen arvoinen juttu sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten taitaa ollakin! Mutta tässä kirjassa niitä on yksissä kansissa :)

   Poista
 2. Olen itsekin tuota kirjaa hipelöinyt. Olisi kiva nähdä, mitä teet kirjan avittamana:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sitä monesti hipelöin ennen kuin viimein ostin. Saas nähdä koska pääsee toteutukseen asti mutta kyllä mä kaiken esittelen täällä mitä teen :D

   Poista
 3. Ai hitsi kun on hyvä kirja. Tahtoo kans! Nimim. Pari tekstiaiheista kässäjuttua mielen päällä... :-)

  VastaaPoista
 4. Totan kirjan aion minäkin hankkia. Näyttää mukavalta.

  VastaaPoista