Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ei niin pientä tilkkua etteikö vielä jotain saisi tehtyä

Ehkä jokunen saattaa muistaa kahden vuoden takaa Afrikan tähti -pussilakanasta ompelemani housut ja kassin (ja itse asiassa yhden pussukankin).


Silloin muuten olin hölmö ja bloggasin tarjouksessa olevista lakanaseteistä ennen kuin kävin itse hamstraamassa niitä vielä lisää ompelumateriaaliksi sillä parin päivän päästä niitä ei enää ollut yksinkertaisesti missään. Noh, onneksi tämä on ollut suhteellisen riittoisaa materiaalia ja sain ommeltua vielä lippiksen lapselle! Kaavaa ei ollut (ostin muuten lasten kesälakit -ompelukirjan mutta kun siinä ei ollutkaan kaava-arkkia vaan "kaavat" pitäisi itse suurentaa 200 % niin en ole saanut aikaiseksi skannata tai kopioida tai yhtään mitään, ärsh) joten sovelsin ja siitä tuli vähän turhan iso. Mutta kesä se on ensi kesänäkin! Takana on kummallinen kuminauhaviritelmä. Toivon mukaan tilkkuja on vielä sen verran että saisin tehtyä kunnollisenkin lippiksen, heti kunhan saan aikaiseksi suurennettua sen kaavan eli varmaan ensi kesään menisi kuitenkin, heh.

Kuvat otettu Turusta viime sunnuntaina. Lapsi kertoi kävelevänsä raiteilla! Kyllä junafani aina jostain raiteet keksii :)

Muistinpa muuten juuri tätä kirjoittaessani että meillä on se Afrikan tähti -tyynyliina vielä silppuamatta, se kun oli ihan tyynyliinakäytössä jäbän ollessa vauva.

2 kommenttia:

  1. Kummipoikanikin kulki tänään "junatiellä", joka oli siis aurausauton raaputtama ura kävelytiellä :D

    VastaaPoista