Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Alppiruusupuisto

"Paljon kukka" sanoi lapseni kun tupsahdettiin Haagan Alppiruusupuistoon tänään. Muutama viikko sitten olin huolissani että mistä tiedän milloin ne kukkii (ollaan käyty täällä viimeksi joskus ehkä 3 vuotta sitten) mutta sitten alkoi tupsahdella Facebookkiin kuvia tuolta parin päivän sisään viideltä henkilöltä joten asia oli harvinaisen selvä: ne kukkivat nyt!

Joten heti kun oltiin nukuttu Saimaan reissun väsymykset pois, lähdettiin pienelle retkelle Helsingin puolelle.

Puisto on valtava ja todella sadunomaisen hurmaava. Menkää ihmeessä käymään vielä kun kukkivat!

Mekon ompelin pussilakanasta vuonna 2008 mutta muistaakseni olen poistanut kyseisen postauksen jälkikäteen koska kuvat oli kauheat, heh. Pojan kesäneuletakki ihme ja kumma mahtui vielä päälle. Ilmoitin muuten tuon legopalikoilla painetun lippapipon Noshin lippapipokilpailuun, kyseisellä kaavalla kun se ommeltu on. Olisin vinkattun kilpailusta täällä mutta huomasin itsekin niin myöhään että nippanappa ehdin kuvan lähettään, pipon kun olin onneksi ommellut jo aiemmin.

4 kommenttia:

 1. No nyt selvis, että se meidän pihalla nököttävä ruma puska on Alppiruusu! Se nimittäin on entisen omistajan peruja ja ainut, joka säilyi piharemontissa. Ilman kukkia se on oikea rumilus, mutta toissaviikolla siihen tuli pinkkejä, vaaleanpunaisia ja valkoisia kukkia! :D Sais mokoma kukkia hiukan pidempään kyllä.. Onnea pipokisaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin hei, mahtavaa että selvisi :D Onhan nuo kyllä kauniita kukkivina mutta kieltämättä sitten lopun aikaa vuodesta aika tylsiä.

   Kiitos! :D

   Poista
 2. Voi miten hieno paikka. Tuolla täytyy käydä.

  VastaaPoista