Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Holiday Club Saimaa ja Angry Birds Activity Park

Ei tultu Imatralle vain tyhjää koskea katsomaan vaan syy reissulle oli se, että Elsa kysyi minua ja lastani seurakseen Lappeenrantaan Holiday Club Saimaalle jonne hänet oli kutsuttu blogiyhteistyön merkeissä. Haluan siis heti alkuun selvittää ennen kuin tulee väärinkäsityksiä, että olen mukana kaverina, en niinkään bloggaajana eli minulla ei ole minkäänlaista velvollisuutta postata reissusta yhtään mitään, vaikkakin siis hotelliyöt, kylpylä ja Angry Birds Activity Park osaltani olikin aveccina siipeilyä (matkat toki maksoin itse).

Mutta koska tietenkin haluan blogata tästä niin täältä pesee!

Reissun toisena päivänä kävimme katsastamassa kylpylähotellin vieressä olevan änkkäripuiston ja voin kertoa että tänne jos 2-vuotiaan kanssa tulee niin olisi ihan suotavaa olla useampi kuin yksi aikuinen paimentamassa. Niin sai kyllä sydän syrjällään olla että huh huh. Eikä helppoa ollut aikuisenakaan, sen lisäksi siis että lapsen perään ei yksinkertaisesti ihan joka putkeen/nurkkaan mahdu perässä (tai ei ainakaan uskalla kokeilla) niin esimerkiksi sinne superlonialtaaseen EI KANNATA aikuisen mennä! Jää jumiin. Elsan blogissa on varmaan aiheesta lisää. Juoksemisen ja paimentamisen ja vaahtomuovikasaan lasten heittelyn lisäksi polkuautoilu lapsi reiden päällä istuen käy kyllä jonkin asteisesta liikunnasta, siis henkisen kuormituksen lisäksi. Kun lapsetkin viimein väsähtivät ja siirtyivät katsomaan Angry Birds -piirrettyjä, kieltämättä huokaisin aika voimakkaasti helpoituksesta. Huh huh, ehkä joskus 3 vuoden päästä vasta harkitsen uudelleen. Aivan MIELETTÖMÄN huippu paikkahan tuo vähän vanhemmille lapsille on ja heillehän se toki on suunnattukin eikä niinkään taaperoille (tosin 3-vuotias Kaamos pärjäsi täällä kyllä jo hetikin paremmin kuin 2-vuotias oma lapseni). Yläkerrassa oli vielä sitten reippasti isommille lapsille tarkoitettu alue jonne vieviä liukuportaita luojan kiitos nämä pikkumiehet eivät bonganneet koska sitten olisimme olleet todellakin kusessa! 


Helluntaista huolimatta täällä oli ruokakauppa auki joten pääsimme idylliselle piknikille Saimaan rannalle.

Yötä olimme tosiaan Holiday Club Saimaalla joten Cirque de Saimaa -kylpylässä polskimme useampana päivänä. Olin nähnyt muutaman käppäsen kuvan aiemmin mutta kylpylän poikkeuksellinen teemamaailma (eli siis jokin muu kuin muovinen tropiikki) yllätti kyllä täysin. Siis wou!!! Minusta tuli kertaheitolla fani! Pimeä kylpylä sirkusteemalla ja efektivaloilla. Allasosasto oli kyllä aika pieni mutta se voi johtua siitä että tulen varmaan aina ja ikuisesti vertaamaan joka kylpylää Saksan Tropical Islandsiin. Tosin kyllä tämä ei-trooppisuus silti tuli nyt aika nopeasti heti kakkossijalle kylpyläfiilistelylistalle! Eikä nyt ainakaan pienuus mitenkään haitannut kun väkeä ei ollut pipona.Pojat tulivat kyllä todella hienosti toimeen keskenään. Ja heidän hiuksensa ovat kuin samasta väripurkista mikä on jotenkin erityisen söpöä. Sen verran kuitenkin raotan nyt täydellisen blogikulissin verhoa että kyllä oli melkoiset iltahepulit näillä pikkumiehillä kun pääsivät riehaantumaan kunnolla.
Elsan blogissa on siis myös postausta aiheesta joten käykäähän toki lukemassa. Ja nyt siis vielä kiitos Elsalle ja kiitos Holiday Club Saimaalle! (Ja kiitos ABAP vaikka sainkin muutaman harmaan hiuksen puistostanne.) Tämä oli upea aloitus kesälomaviikolle!

2 kommenttia:

  1. Onpas hauskaa ja uskomatonta miten teidän pojat muistuttavat toisiaan! Pikkuiset punapäät vauhdissa. :D

    VastaaPoista