Sivut

tiistai 11. helmikuuta 2014

Kaappiseinä

Instagramissa tuli puheeksi meidän eteisen kaappiseinä, olen tosiaan unohtanut blogata asiasta vaikka kuvat merkintää varten otin jo syyskuussa. Tilannehan siis oli se että mun ompelu/askarteluhuoneesta kun tuli huone lapselle, oli ne kaikki tavarat saatava tungettua jonnekin muualle kun en tietenkään halunnut mistään luopuakaan.

Muistin Weekdaycarnival-blogissa nähneeni säilytysratkaisun jossa oli kiinnitetty seinään keittiökaappeja paljon vierekkäin ja päällekkäin ja niinpä mekin marssimme Ikeaan. Päädyttiin perinteiseen nuppivedin-ratkaisuun ja munhan piti siis etsiä jotkut riemunkirjavat spesiaalinupit mutta ne nyt ovat vieläkin hakusessa tai siis unohtuneet. Mutta ei se mitään, tämä toimii näinkin paremmin kuin hyvin ja en voi kuin suositella mikäli hermot riittävät kaappien kokoamiseen. Kaapit ovat kiinnitetty sekä toisiinsa että seinään. (Huh, tilassa on aika ahdasta yrittää saada koko kaapistoa samaan kuvaan.)


Tässä on tosiaan etuna se että kaapit ovat vain 35 cm syviä joten ne eivät vie juurikaan käytävätilaa. Ja niitä kun pystyy kasaamaan lattiasta kattoon, tulee seinätila hyödynnettyä niin hyvin että päällystäisin näillä varmaan koko kämpän jos se olisi yksin minun päätettävissäni.


Ja hei, vaikka olen himoneuloja, mun kaikki langat mahtuu tasan yhteen pikkuruiseen kaappiin! Tätä ei moni meinaa uskoa.

Kässäilyhuoneen menettäminen ei sattunut niin paljoa kun tosiaan kaikelle tavaralle saatiin yhtenäinen paikka. vaikka en saakaan näteimpiä tarvikkeita esille, on tämä kuitenkin jo tosi kova juttu että on nämä kaapit eikä tarvitse olla jotain siellä ja toista täällä. Kaapit on mun! Kun olen poissa kotoa, jäbä käy aukomassa noita ovia ja hokee "äiti-ti" :')

19 kommenttia:

 1. Tosi kivat kaapit - kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
 2. Kaappiseinä. <3 Mulle kans! Työhuoneen kaapeista mulla on vaan yksi vaivainen pystykaappi käytössä, ei riitä mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ottaa tollasen vaatekaapiksenikin :D Olisi paljon kätevämpi kuin nykyinen.

   Poista
 3. Erittäin hyvä idea! Pistän ratkaisun korvan taakse ja toivon muistavani sen kun mun käsityöhuone saa antaa tilaa muulle. :)

  VastaaPoista
 4. Ai että ihana! <3 mun on pakko saada kans tällanen! pitääkin isännälle alkaa vihjailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi olla että jos isäntä ei tykkää koota keittiökaappeja kaikkea vapaa-aikaansa niin suostuttelua tarvitaan enemmänkin :D

   Poista
 5. Arvaa vaan haluanko nyt itsekin tuollaisen. Oon nimittäin jo pitkään miettinyt, että minne tunkisin järkevästi kaikki askartelu ja ompelutarvikkeet... :D

  VastaaPoista
 6. Ui meillekin tuollainen! Joka seinälle, tai ainakin olkkariin ja työhuoneeseen. Mulla on työhuoneessa yksi syvä kaappi käytössä, enkä tykkää yhtään et se on niin syvä, sinne häviää kaikki.
  En toisaalta ihmettele että sulla on noin vähän lankoja, kun teet niin paljon. Oikeesti kulutatkin niitä, toisin kuin esim mun äiti joka ostaa lankoja, koska ne on "ihania", muttei koskaan neulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tosiaan käytän lankoja. Enkä juurikaan osta niitä jemmaan kuin vain ihan tiettyjä juttuja, kaiken muun melkeinpä ostan sitten vasta kun tiedän tarvitsevani.

   Poista
 7. Hieno kaappiseinä. Ja jos haluut esille tavaraa, eikö jonkun kaapinoven voisi vaihtaa lasioveksi ja siihen esille esineitä tai tarvikkeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tai voisi ottaa oven poiskin joistain mutta en mä välttämättä halua eteisessä esitellä mun lankakeriäni :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Oho, vastasin vahingossa tohon alle, mut kuitenkin, siis juu!

   Poista
 9. Muistaakseni juu. Sekä kaksiovisia että yksiovisia.

  VastaaPoista
 10. Ihailtavaa järjestelmällisyyttä!
  Haaveissa joskus oma kässä/askarteluhuone.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On helppo pitää järjestyksessä kun on tilaratkaisut kohdillaan :)

   Poista