Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Farkkutakki

Viimeksi kun tätä esittelin, puuttui siitä vielä vetoketju. Nyt se on ollut paikoillaan jo pitkän tovin mutta en vaan saa mitään järkeviä kuvia missä se olisi käytössä koska ulkona ei vielä siinä tarkene ja sisälläkään ei oikein innokasta poseeraajaa löydy, ei edes rusina-askin jämillä lahjottuna.


Mutta vetoketju siinä nyt kuitenkin on ja tuli todettu että on sitä kasvunvaraakin! Ostin vetskarin Eurokankaasta ja siinä on reunoissa heijastimet!


Kauheella hädällä nyt blogata tästä että saa helmikuussa valmistuneiden listalle…


10 kommenttia:

 1. Makee rotsi! Onpa jännä idea toi heijastin-vetska! En oo ennen kuullutkaan. Kohta lämpenee ja sit tarkenee. Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ollut koskaan kuullut, semmosen vaan bongasin sieltä kun vetoketjua etsin, on aika näppärä keksintö! :)

   Poista
 2. Moikka! Mie vaan semmost lähin siulta kyseleen, kun sulla oli se marimekko joulukalenteri, niin saanko napata ideaa ja tehä omas blogissa marimekko maaliskuun?

  VastaaPoista
 3. Tää on niin hieno! En muista kommentoinko jo silloin aikaisempaan että haluun kyllä tehdä kummipojalle vastaavanlaisen :) Tai yrittää.. enhän mä minkäänlaista takkia oo koskaan ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole ommellut takkia ennen! Tai vuorillista asiaa sitten yläasteen kässätuntien mutta hyvin meni vaikkei ollut valmista kaavaakaan (hupparin kaavaa muokkasin). Joten rohkeasti vain yrittämään! :)

   Poista
 4. Ihan mielettömän upea! :) Miten saat tuon kanttinauhan tuohon reunaan siististi? Olen jossain nähnyt sellaisia laitteita, millä kanttaus onnistuisi helpommin, mutten ole raaskinut ostaa. Mulla menee aina hermo taistellessa sen nauhan kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan semmosta puuvillaista vinonauhaa, trikoo/resorinauhoja en osaakaan, en oo uskaltanu edes yrittää :D Joten ihan perinteisesti ompelen ensin nauhan nurjalle ja sit taitan sen oikealle puolen ja tikkaan kiinni.

   Oon kans nähnyt semmosia kanttauslaitteita mutta en ole kokenut tarvetta semmosia nauhoja laitella vaan pelaan normi resorireunoilla trikoovaatteissa ja sit tota perus vinonauhaa tommosiin mitkä ei niin jousta.

   Poista