Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2013

Tåstrup

En yleensä kirjoittele tällaisia mutta sekosin täysin kun huomasin että Ikeasta saa nappikangasta!!! Haluan tuosta verhot, hameen ja pieniä nappityynyjä, voi kyllä! 5,99 e / metri, ei saisi ikinä blogata tämmösiä ennen kuin on itse käynyt hakemassa omansa mutta uskon että Ikeassa riittää kangasta. Tai sitten tämä on niitä kuuluisia viimeisiä sanoja. Tai no, kaikkihan tämän kangasuutuuden jo varmasti tiesikin, paitsi minä :D
Kuva Ikean sivuilta.

13 kommenttia:

 1. IHANA! Nyt täytyy raivata kalenterista aikaa kankaanmetsästysreissulle. Toivottavasti tuota kangasta on paaaaaaljon varastossa.

  VastaaPoista
 2. Voi juma, pakko lähtee kai käymään Ikeassa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan sairasta miten mua ahdistaa että toi loppuu kesken vaikka eihän se nyt voi, Ikeasta! Mut ku mä pääsen sinne vasta aikaisintaan maanantaina, yhyy!

   Poista
 3. Oooooih, mieki haluun tuosta tyynyjä, IHANA!!!!! Kiitos vinkistä :) ja mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Tuota on siellä myös mattona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihana!!!! Harmillisen pienehkö meidän tarpeisiin eikä sille olisi paikkaakaan mutta upea!!!

   Poista
 5. Eih! Emminä tienny tuosta yhtään mitään, ja nytkö se on sit loppu!? Aaargh. Just mietin eilen notta jaksaisko raahautua Iksuun, no en jaksanut. Tuostahan tulis aika ihanat pinnasängyn suojat tälle väkivaltaisesti poikittain viihtyvälle pikkuveljelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Tampereen osalta loppu tältä päivältä mutta kyllähän sitä lisää tulee :)

   Poista
 6. Ompas kivaa! Mutta saksisin kyllä pinkit ja mustat pois, käyttäisin vaan noita neljää väriä. Millonkahan sitä Ikeaan siis raahautuisi.. :)

  VastaaPoista