Sivut

maanantai 23. syyskuuta 2013

Seinälle

Eiliseltä Ikea-reissulta ostin myös vaaleansinipohjaista lahjapaperia ihanien kuvien vuoksi. Siitä sai mahtavan printin jäbän huoneen seinälle pikkurahalla + että nyt riittää vaaleansinistä lahjapaperia loppuiäksi. Uutta on myös kirpparilta löydetystä eläindominosta väkerretty kehystetty asia, joskaan se ei oikein kestä lähempää tarkastelua ja sen kamerakin totesi. Kaikki nuo kehykset on vanhoissa nauloissa mitkä oli mun kollaasiseinää silloin kun huone palveli askarteluhuoneenani. Täytyisi joku päivä jaksaa miettiä että miten nuo asettelisi ja naulata sitten tarpeen mukaan lisää.

33 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on ihanaa! Siellä oli monilla eri värisillä taustoilla tota samaa :)

   Poista
 2. Ihan kuin tehty tuonne huoneeseen! Saitkos nappikangasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain nappikangasta, reilun metrin verran oli jäljellä sillä hetkellä mutta pärjään varmaan sen kanssa kyllä :D

   Poista
 3. Ihana idea ja ihana taulu! :) Pakko päästä pian Ikeaan......!

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollu tuollanen eläindomino! Varmaan joku äitin ja sen siskojen vanha, jolla sit leikittiin Mummilassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen ihan pelattavaksi mutta olikin niin lerppuja ne kortit että päätin laittaa tauluksi. Luulin että olisivat olleet paksumpaa pahvia.

   Poista
 5. Noniin,tää oli viimeinen pisara;nyt sinne Ikeaan on lähdettävä!Ihanaa paperia!

  VastaaPoista
 6. Eikä! En edes muistanut tuollaisen eläindominon olemassaoloa, mutta tosiaan itsellänikin oli tuollainen pienenä ja kuului ehdottomasti lempparipelien joukkoon! Ihania tauluja olet tehnyt! :)

  Pisti silmiin nuo robottiukkelit. Mitä ne ovat ja mistä niitä saa? Tosi hauskoja ovat! :)

  VastaaPoista
 7. Nyt olis ihan pakko päästä Ikeaan hakemaan lähjapaperia, pitäisi keksiä joku muukin asia, ei pelkän lahjapaperin takia viitsi sataaviittäkymmentä kilometriä ajaa :D

  VastaaPoista
 8. Hih, katsoin ensin, että lapsi on laitettu säilöön hyllyyn. Robottien alkuperä kiinnostaisi myös minua. Ei vaan poikaani. Köh.

  Ihanat tauluset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä leikin ite noilla roboteilla kun jäbä leikkii jotain muuta. Ihan törkeen hauskat!

   Laitoin jo tohon ylemmäksikin mutta siis stcking robots, aivan mielettömän hauska setti! :D

   Poista
 9. väsyttää jo viideltä. Luin eläindominon sijaan eläinkondomi :D Jouduin tässä yksi päivä kassanlähellä vastailemaankin kondomi aiheiseen kyselytulvaan...

  Kivat robotit, ovatko ne Lontoosta. Magneettisia kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinkondomit vois olla aika hauskoja ;D

   Ja juu, Lontoosta :) Mutta ei magneettisia, ihan vaan puuta mutta niissä on paljon kohtia joista ne voi kasata toisiinsa.

   Poista
 10. tuota eläindominoa löytyi uusintapainoksena suomalaisesta kirjakaupasta..

  VastaaPoista
 11. Nykyistä taloa suunnitellessa tuntui tosi hyvältä idealta iiiiisot ikkunat. Nyt ne tuntuu iiiiisolta virheeltä. Ajatus oli, että etelään suunnatuista ikkunoista tulee mukavasti lämpöä meidän matalaenergiataloon. Tuleekin. Jopa niin, että ensimmäisenä kesänä meidän talo lämmitti kaukolämpöputkien vettä.
  Toinen ongelma noiden ikkuinoiden kanssa on se, ettei meillä ole yhtääkään ehjää seinää.
  Seuraavan kodin tärkein kriteeri taitaa nyt olla kunnon seinät. Ei mitään lastulevyseiniä, joista täytyy sellaisella härvelillä etsiä naulanpaikkaa (koolausta). Umpipuiset seinät ne täytyy olla, että saa naulat lyödä siihen missä niitä tarvitaan.
  Sitten ostan kaikki maailman ihanat kehykset. Enkä vahingossakaan kahta samanlaista. Ja kehystän kaikki maailman ihanat muovipussit, lahjapaperit, postikortit jne...
  PS. Oot ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just nyt semmonen vaihe että haluun nimenomaan että kaikki kehykset oisivat samanlaisia :D Ainakin nyt tuolla jäbän huoneessa. Meillä onneksi on paljon seiniä, kun kämppää etsittiin niin diskattiin kaikki joissa ei ole sen vertaa ehjää seinää että edes kirjahyllyä saisi jonnekin.

   Kaikki on kehystettynä kivempaa! :D

   Kiits!

   Poista
  2. Hiukan on tympeää tulla ulkopuolelta vastaamaan toisen kommenttiin kolmannen blogissa, mutta umpipuiset seinät voitti itsehillinnän :)
   Niin, että sitä mä vaan, että niin on komiaa lahjapaperia ja muitakin kevyitä kehystysideoita, tuskin noita tarttee normaaleissa kehyksissä koolaukseen naulata :) levyseinään sopivaa taulukoukkua hankkimaan vaan ja vasaroimaan :)
   Kiitokset Terhille mukavista ideoista!

   Poista
  3. Joo siis noi on niitä tosi kevyitä kehyksiä joissa on lasin tilalla muovilerpake ja tuokin seinä on ns. "pahviseinä", hyvin pysyy :)

   Poista
 12. Voi että mä sekosin viimeksi Ikean paperiosastolla. Kaikki maailman houkutukset pitää sinnekin änkeä, kele! Toi lahjapaperi lähti melkein mukaan ja nyt harmittaa, että en sitten ostanutkaan sitä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paperi on ihan tosi ihanaa!!! Ja voi ne kaikki muutkin jutut, mutta onneksi en langennut!

   Poista
 13. Heippa vielä.. Piipahdin juuri konglomerat.fi sivuilla ja sinne oli ilmestynyt littlephant-mukeja! Tulit aika salamana mieleen :) pakko oli vinkata.

  VastaaPoista
 14. Meillä on ollut hyvin samanlaiset ikea-ostokset eilen. Kankaiden lisäksi matkaan tarttui tuota lahjapaperia. Päällystin sillä pojan huoneessa pyörivän vanerilaatikon. Kiva tulu, kestää sen aikaa kun kestää-ei ollut kallis tuunaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jo mietin että mihin kaikkeen sitä voisikaan käyttää :D

   Poista
 15. Jumatsukka miten ihana paperi! Tekee mieli ittekin lähteä ostamaan (ja sitten kehystämään) paitsi että pistin itseni kaikenlaiseen ostokieltoon kunnes olen tyhjentänyt kämppää. Ja mitä ovat nuo urheilulliset, akrobaattiset robotit? Miksei näitä ollut kun olin itse taapero?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi robotit on tollasia "stacking robots" -tyyppejä joista voi rakentaa vaikka millaisia juttuja, ihania! Ite niillä leikin kun jäbä on vielä liian pieni osatakseen kikkailla niillä :)

   Poista
 16. Oih, kun kivoja juttuja seinällä! t: Maija, http://variplantti.blogspot.fi/

  VastaaPoista