Sivut

perjantai 14. joulukuuta 2018

14

Alkukuusta kirjoitin Suomenlinnan tonttukierroksesta, minne ei olla koskaan aiemmin ehditty osallistuun. Tässä on toinen mainio ilmainen tonttukohde Helsingissä, nimittäin Talvipuutarhan joulu, minkä kävin niin ikään ensimmäistä kertaa tsekkaamassa muutama päivä sitten. En nyt äkkiseltään löytänyt tietoa nimenomaan tästä vuodesta, mutta aiemmin ainakin on tonttukoristukset ja joulukukat olleet esillä loppiaiseen saakka, ehkäpä siis tänäkin vuonna.



Haaveenani oli syödä puutarhassa pienet eväät, juoda termariglögiä ja neuloa päivän joulukalenterineuleiden osiot. Turasin kuitenkin niin paljon aikaa kaikkeen ylimääräiseen aamusta, että en ehtinyt tekeen eväitä enkä lopulta ehtinyt kuin kiertään kasvihuoneet ja ihaileen ympärilleni eli neuletyökin jäi laukun pohjalle. Ei se mitään, sillä ihana pieni retki tämä oli näinkin, etenkin kun saavuin paikalle kävellen juna-asemalta.















Olin niin tohkeissani heilumassa kamerani kanssa, että unohdin tyystin ottaa selfietä tai mitään. Poikkeuksellinen ei-ihmisiä-sisältävä postaus siis tämä. Talvipuutarha on mun makuun vähän huonosti auki, joten en tiedä, ehdinkö lasten kanssa käymään joulujuttuja katsomassa täällä. Pari vuotta sitten käytiin muuten vaan eväsretkellä tuolla ja sekin oli kyllä monen yrityksen takana, että oltiin sopivaan aikahaarukkaan liikenteessä, vaikka oltiin silloin hoitovapailla.

1 kommentti:

  1. Näyttää todella kivalta, olisi hauskaa joskus itsekin käydä tuolla.

    VastaaPoista