Sivut

torstai 23. lokakuuta 2014

Lättähattu

Jo ennen lapsen junainnostusta olin pitänyt lättähattuja aivan hirmu sympaattisina junina (tai no, kiskobusseina) ja kun pojan junainnostuksen myötä viimein alettiin harrastaan museojunajuttujakin, nousi lättähattu hänenkin suosikikseen niistä. Syntyi ajatus että voisi yrittää tuunata Brion junasta lättähatun mutta aina se jäi ajatusasteelle, kun olisi pitänyt hommata maalit ja kaikki enkä usko että ainakaan itsestäni noin pieneen nyhertämiseen edes olisi. Sitten älysin että voinhan minä ulkoistaa! Muistin blogikollegan, Madam B.C:n joka kustomoi kenkiä ja kysyin että haluaisikohan hän kustomoida lelujunan, hänellä kun on tarvittavat taidot ja välineet olemassa. Ja hän suostui ja niinpä teimme kaupat. Joulupukki tuo lapselle ikioman Lättähattujunan!

Miten maltan oottaa jouluun??? Veikkaan että tästä tulee melkoinen kilpailija tuolle nykyiselle lempijunalle joka sekin kielii siitä että aidon näköiset ovat parhaita. Tosin ollaan kyllä hommattu aika kova toinenkin juna-aiheinen joululahja. Kai ainutta lastaan vähän voi lelliä...


Kiitos vielä Madam B.C.! Tästä kiskobussista tuli aivan mahtava! 

6 kommenttia:

 1. Madam B.C on todella taitava! Seuraan hänen blogia! Ihana kun teidän pojalla on näin kova tämä junaharrastus. Varmasti tykkää lahjasta!
  :)

  www.ajatuksiajavillasukkia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan mielettömän upeita ne kaikki kustomoidut kengätkin ja kaikki muukin!

   Juu, luulen kans että aivan varmasti tykkää. Niin on kova junafani tämä meidän pikkumies :)

   Poista
 2. Hieno lättähattujuna! Sulla on hyviä ideoita.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tuli heti mieleen kesäinen päivä, jonka aloitimme Lättähatulla Helsingistä Porvooseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tehtiin sellainen reissu kesällä, aivan parhautta, ens kesänä uusiksi!

   Poista