Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Koskaan ei ole liian aikaista

Eka joululehti ostettu tälle kaudelle!

Joululehdet, salainen paheeni. 

10 kommenttia:

 1. Joka vuosi päätän, että en tarvitse yhtään uutta joululehteä. Joka kerta niitä kuitenkin alkaa jo lokakuussa ilmestyä kotiini... En välttämättä edes toteuta niistä mitään. Niitä kun on kiva vain selaillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas joka vuosi malttamattomana kärkyn lehtihyllyllä että joko löytyis :D Harvoin niissä oikeasti mitään mullistavaa on, niitä on vaan tosiaan niin kiva selailla :)

   Poista
 2. Ihan loistavaa, että muillakin on tällaisia paheita! Lisäksi myönnettäköön, että olen säilyttänyt kaikki vuosien varrella ostamani joululehdet, niitä on ihanaa selailla yhä uudestaan joulun lähestyessä :P

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, ihana! Mistä näitä saa?? Miulle tulee pari joululheteä kestotilauksena, ei tartte ite edes muistaa ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Citymarketin lehtihyllystä joten voisi olettaa että mistä vaan missä hyvin varusteltu lehtiosasto :)

   Poista
 4. Täälä sama pahe. Toi lehti kyllä pitää saada vaikka näyttääkin siltä ettei suomea luekkaan muta jos siitä jotain ymmärtäis ainakin kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on englannin kielinen lehti mutta onhan siinä kivat kuvat kuitenkin jos ei tekstiä ymmärrä :) Ja siis rohkeasti vain kun lukee niin kyllä sitä ymmärtää, usko pois!

   Poista