Sivut

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Eräpäivä

Myyr Yorkin puistokirpparit (elokuussa on vielä yksi tälle kesälle) on siitä mukavia (siis sen lisäksi ettei niihin tarvitse jonottaa tuntia kuten Helsingin hipsterikirppistapahtumiin) että siellä satojen myyjien tavaroiden joukosta tupsahtaa aina vastaan jotain mikä on just käynyt mielessä että olisipa hyvä. Viime kesänä se oli lastenistuin polkupyörään, tänä vuonna kantorinkka. Kannoin jäbää pienempänä tosi paljon Tulan kantorepussa (oli hiton kätevä!) ja kyllä me siihen ne taaperolisäpalatkin ostettiin mutta en minä oikein tykkää kantaa noin isoa lasta enää ihan ihossa kiinni. On tosi hikistä hommaa ja jotenkin muutenkin aika vauvojen touhua. Eihän sille muuten oikein tarvetta edes olisi mutta kun kaiken maailman pitkospuureitit ja luontopolut mistä tykätään mutta ovat mahdollisesti liian pitkiä pienen ihmisen käveltäviksi ja jonne ei rattailla ole asiaa. Heräsi ajatus kantorinkasta enkä sitä ehtinyt kauaa edes sulatteleen kun tosiaan se vaan tupsahti vastaan kirpparilla.

(Ja hei, Eläinpyramidi kahdella eurolla! Ihan huippua!!!)


Rinkka pääsi tosihommiin kun testattiin sukulointireissulla paikallista luontopolkua. Ei tosin päästy ihan koko reittiä käveleen kun huomattiin että vaikka lapsen lisäksi rinkkaan olisi mahtunut yhtä sun toista, sitä vaihtovaippaa ei tullut otettua mukaan. Ja tietäähän sen kuinka käy jos johonkin asiaan ei ole varautunut. Kyllä.Mutta sen verran pitkälle kuitenkin kerettiin että lapsen jalat hyytyivät ja rinkkakyyti alkoi kelvata. Siellä oli mukava keikkua eikä kantajan selkään ilmestynyt jänistä koska selkää vasten oli mukavasti verkko. Eikä tässä minusta tarvitse niin suuresti edes murehtia lapsen istumaergonomiasta sillä tätä ei käytetä päivittäin kuten sitä kantoreppua vauva-aikoina vaan muutama tunti pari kertaa kesässä. Niin huippu kirppisostos taas että oijoi!

Testin perusteella ei muuta kuin lisää eräjormailua kehiin! Sitä ennen pitänee vain ostaa kolme hyttyshattua.

6 kommenttia:

 1. Erittäinkin hyvä kirppislöytö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ei varmastikaan olisi niin paljoa käyttöä että olisi kannattanut uutena hankkia edes.

   Poista
 2. Hyvä ostos:) Ootko Tulasta jo luopunut..? Saattaisi kiinnostaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole luopunut kun se periaatteessa olisi vielä käytettävissä jäbän lanssa vaikka tuskin kyllä käytän ainakaan nyt kun on tämä rinkka. Mutta en ole malttanut luopua muistakaan tavaroista, joitain olen lainannut mutta mitään en myynyt, hedelmällisessä iässä kun tässä vielä ollaan niin eihän sitä tiedä vaikka joskus vielä tarvisikin.

   Poista
 3. Kätevän oloinen rinkka, lapsi näkeekin jotain kantajan pään yli. Kirpparit on kyllä hyvä ostospaikka tällaisille tavaroille, kunhan niitä vain bongaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltä näkeekin hyvin! :) Ainut vaan että pitää muistaa tuota kantaessa että se lapsen pää tosiaan on ylempänä ettei kopise :D

   Poista