Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viisutiskirätit

Eilen oli sellainen harvinaislaatuinen tilanne että ei ollut mitään neulottavaa (älkää huoliko, kohta on taas!) mutta monen tunnin Euroviisufinaali alkamassa televisiosta. Äkkiä vaan bambulangat esiin ja tiskirättejä tikuttaan, ohjeet nappasin lähistöllä jo valmiiksi lojuvasta Novita kesä 2014 -lehdestä (josta olin juuri virkannut liian pienen lentäjälakin mutta siitä lisää myöhemmin). Ja niinhän siinä kävi että kun meikattu Jeesus sai Euroviisuvoittopystinsä, mulla oli kaksi uutta tiskirättiä. Pyöreään tein yhden mallikerran enemmän kuin ohjeessa koska harmitti miten lapsellisen pieni tuosta sinisestä rätistä tuli.

Molemmat langat Hjertegarn Blend Bamboo, puikot ja koukku 3,5 mm.


8 kommenttia:

 1. Ihanat värit!
  Mulla oli vähän sama tilanne tänään kun lähdettiin autolla mummolaan 90 km päähän - ei mitään neulottavaa! Mä otin sit vaan kirjan mukaan ja luinkin sen sitten loppuun;) Aina pitäisi olla joku työ joka napata mukaan kun on luppoaikaa kuten autossa ja odotushuoneissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti aina tarttis olla semmonen työ! Vaikka mulla silti usein jää tekemättäkin. Esim joka päivä istun kyllä bussissa matkat töihin ja takas mutta en juuri koskaan neulo silloin mitään.

   Poista
 2. Meikattu Jeesus :'D Mutjoo, kivat rätit sait tehtyy! Itelläni oli kans sama ongelma, mut onneks oli helppo neule just sopivasti puikoilla kesken niih nappasin sen viisuneuleeks :)

  VastaaPoista
 3. Heh! Mulla oli eilen ihan samanlainen tilanne, jonka ratkaisin ihan samalla tavalla:tiskirätti Blend Bamboosta! Sain kylläkin valmiiksi vain yhden, mutta puolustukseksi voin sanoa, että virkkasin puolta numeroa pienemmällä koukulla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, samis! :) Mun täytyy nyt kyllä myöntää että aloitin rätit jo tuntia ennen viisujen alkamista ;)

   Poista
 4. Hienot rätit! Toi pyöreä varmaankin vaati vähän keskittymistä lisäyksineen?
  ps. Mielikuva Sinusta tekemässä tiskirättejä: Conchitan parta rätissä, Noh eihän voittaja ollut vielä selvillä silloin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pyöreä oli tosi aivoton! Lisäyksiä tehtiin kuuden kerroksen välein ja nekin todella vähällä laskemisella.

   Siellä yleisössä näkyi muutamia virkattuja partoja! :D

   Poista