Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

Museojunalla junamuseoon

Matkustimme tänään perinnejuna Valtterilla Hyvinkäälle Suomen rautatiemuseoon ja takaisin Helsinkiin. Antaa kuvien puhua puolestaan kun tekstit menisi aivan hillittömäksi hehkuttamiseksi kuitenkin! Hirmu ihana siis päivä oli ja hauska nähdä muitakin junaharrastajia!

Kesän aikana haluaisin kovasti myös höyryjuna- ja lättähattuajelulle! Tuskin mies ja lapsi vastustelee kumpaakaan!

(lapsen takki ja lakki itse ommeltuja, lapsen Barbapapaneule isosiskoni neuloma. Omat vaatteeni selitin jo aiemmassa postauksessa)

10 kommenttia:

 1. Teillä on ollut hauska retki ja varsinkin tenavalla on silminnähden ollut kivaa. Mukavaa, että tuollaisia mahdollisuuksia järjestetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hauska retki :) Ja lapsen silmät oikein loistaa kun on niin kivaa! Joskin kyllä väsymyskin iski sitten tosi aikaisin. On kyllä tosi hienoa että näitä järjestetään!

   Poista
 2. Vitsit millaisia hyvän mielen kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli parisataa kuvaa reissusta, valkkasin tähän ne parhaat ja ihanimmat joissa rauhallinen tausta. (Joku jo kysyikin että eikö siellä ollut muita ollenkaan, heh)

   Poista
 3. Jokaisen junaihastelijan unelma:) ihanat sun vaatteet!

  VastaaPoista
 4. Hei ja terveisiä Suomen Rautatiemuseon poppoolta! Mahtavia kuvia ilmeisen onnistuneesta päivästä. :) Pyrimme jatkossakin järjestämään museojunaliikennettä mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi höyryveturi Leena vuodelta 1910 on liikenteessä täällä museoraiteella kesälauantaisin. Kaikista tapahtumista löytyy ajantasaista infoa meidän nettisivuilta (rautatiemuseo.fi), facebookista ja twitteristä (@Rautatiemuseo). Instagram-tilikin meille on tulossa kunhan vaan opetellaan sitä käyttämään :)

  T: Antti H/Suomen Rautatiemuseo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja vau!!! Päivä oli kyllä todella onnistunut, mitä nyt vaan 2-vuotias junafanittaja hermostui kun pienoisjuniin ei tietenkään saanut koskea :D Mutta onneksi isoissa junissa ja ulkona riitti näkemistä yllin kyllin ja kyllähän siinä päiväunetkin maistui. Ei oikein mukavammin voisi kesäpäivää viettää!

   Ehdottomasti jäämme seuraileen tulevia tapahtumia! :) Museo on IHANA jo ihan itsessäänkin, saatika jos vielä pääsee ajelulle!

   Poista
 5. Jos liikutte kesän aikana Lahden suunnalla, niin sielläkin järjestetään suosittuja höyryjuna-ajoja, lisäinfoa Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry.:n sivuilla: http://www.topparoikka.net/

  Nuo on kyllä aina yhtä ihania reissuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, Lahtihan on ihan vieressä ja tulee siellä varmaan käytyä jäbän sedän luonakin joten kiitos suuri vinkistä!!!! :)

   Poista