Sivut

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Saab-sukat

Neuloin veljelleni joululahjaksi sukat! Mä olen aivan mestari neuloon kirjoneuletta tasossa mutta tuo pyörönä tekeminen ei kyllä oikein suju. Ihan kauheeta jälkeä!!! Mutta ajatushan se tärkeintä on! Sukat on kuvissa mun jaloissa koska varret oli liian tiukat omistajalleen (jalkaosa taas sitten mulle ihan liian iso), onneksi ne on aika nopea homma neuloa uudelleen. Siksi hätäsesti vesisateessa ja väärän kokoisissa jaloissa kuvat koska varsien teksteistä joudutaan uudelleen neulomisen yhteydessä luopumaan.

Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5 mm


Mutta kaikesta huolimatta, olen näihin tosi tyytyväinen ja saajakin tykkäsi tosi paljon! Ja entistä enemmän sitten kun mahtuvat oikeasti jalkaan.

15 kommenttia:

 1. Yks saabisti täällä hei,
  noi sukat on ihan sairaan päheet! Oot kyllä aika mestari keksimään hienoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, itse asiassa multa toivottiin näitä mutta ehkä vitsillä. Toteutin kuitenkin ;D

   Poista
  2. Voisinko saada kuviomallin sähköpostiini

   Poista
  3. Olen tehnyt nämä sukat 7 vuotta sitten, silloin ruutupaperille kuvion piirsin. Valitettavasti se ei koskaan päätynyt minnekään arkistoon, joten kuviota ei itsellänikään ole.

   Poista
 2. Tiedän yhden saab-miehen joka olisi noista kateellinen :D Mun mielestä toi kirjoneule näyttää tosi hyvältä, totta puhuen en nää niissä mitään vikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvion reunassa löysiä silmukoita ja langankierrot paistaa läpi. Mulle ei käy noin jos neulon tasossa. Mutta eipä se nyt niin haittaa kun ajatus on niin hyvä!!! :)

   Poista
 3. Nää on hienot! Pipo ois myös reteä, kun se näkyisi kaikille vastaantulijoille, mikä on se automerkki :D Ja perhana, mun täytyy kyllä opetelle kutomaan kirjoneuletta, sillä iskäni kyllä varmaan ilahtuisi vastaavanlaisesta tuotoksesta, siitäkin huolimatta että Saab joutui jo pois rekisteristä:T

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat sukat! saako ideaa lainata? Eno saab-miehenä varmasti tykkäisi samantyyppisistä sukista :)

  VastaaPoista