Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Jäbän eka rokkikeikka

Ollaan käyty koko syksy rokkimuskarissa, ja siis ollaan jouduttu vain kerran skippaamaan! Tämähän on aika historiallista sillä kaikki muut vauva- ja taaperoharrastukset mitä ollaan into piukeena aloitettu tässä vajaan parin vuoden aikana, ollaan vähin äänin lopetettu kesken (johtuen ehkä siitäkin että ovat huonoon aikaan päivästä, me kun ollaan aktiivisimmillamme vasta vähän illempana ja tämä on siis ollut iltaisin). Muskarikausi päättyi joulujuhlakonserttiin tänään ja tuntuihan se hienolta!


Ja siinä marakassia soittamassa, ihan oikealla keikalla!
Muskariopettajallemme neuloin joululahjaksi eripariset samanpariset sukat. Onnistuin aika hyvin tekemään suhteellisen hillityt (eli miehekkäät?)  mutta silti kivan randomit. 


Olen koukuttunut noihin varsiin joissa on joustinneuletta takana ja sileää neuletta edessä. Mielestäni äärimmäisen kätevä tapa sillä itse ainakin koen sukat hankaliksi pukea jos ei ole joustoa mutta raidat näyttävät kuitenkin niin paljon paremmalta sileänä. 

Tykättiin niin paljon rokkimuskarista että aiotaan yrittää jatkaa harrastusta vaikka palaankin töihin ja jäbä menee päiväkotiin tammikuussa. Jos ei jakseta, niin sitten ei jakseta.

10 kommenttia:

 1. Raikkaat sukat - vielä :P - ja hyvä raitavarsi-idea. Täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. On jo pitkän aikaa pitänyt mainita, että minijäbällä on aivan ihanat tuollaiset punertavan vaaleat hiukset! Nätti lapsi on teillä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aivan ihanat!!! Olen niistä niiiiiiin kateellinen hänelle! Toivottavasti itsekin tulee tulevaisuudessa niistä pitämään mikäli sama sävy säilyy.

   Poista
 3. Ja pieni herrasmies! Ihana Jäbä!

  VastaaPoista
 4. oih..muskarissa ON kivaa. mekin käyty kaikkien kanssa. Ja noita ollasia varsia tarttee kokeilla itekkin. näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun jäbä oli vauva, mä en oikein nähnyt muskarissa erityisemmin järkeä, käytiin tosin avoimessa päiväkodissa muskarityyppisessä vauvojen laulujutskassa. Mutta nyt kun jäbä on jo itekin messissä niin toi muskari on kyllä ollut tosi hauska! Tunnistaa lempparibiisit ja intoilee niistä jne.

   Poista
 5. Bongasin tuon varsi-idean täältä blogista silloin joskus ja on kyllä todella kätevä juttu! Kiitos siis vinkistä :) Tulee tosiaan siistit sukat, joissa on kuitenkin jousteen käyttömukavuus.
  Suosittelen lämpimästi muillekin kokeilemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) kun keksin tehdä varret noin, ihmettelin kovin että miten tuo tapa ei ole yleinen, ainakaan itse en ole törmännyt. On kyllä kätevä!

   Poista