Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Oma perhe -viirinauha

Reilu viikko sitten ostamastani Finlaysonin Oma perhe -kankaasta tuli viirinauha! (Kääntöpuolella valkoista lakanakangasta ja sininen vinonauha on ostettu Eurokankaasta.) Jäbän synttärijuhlia silmällä pitäen tietysti mutta taidan jättää ikkunaan muutenkin, on niin kivan raikkaat värit ja kohtahan se on jo äitienpäiväkin mihin teemaltaan sopii myös!




Ja siis ei voi olla totta! Näistä kuvista vasta huomasin että tuolla on kaksi keltasydämistä vierekkäin vaikka olin laittavinani joka toisen sinisydämistä ja joka toisen keltaista! Joten niin mun tekemän näköinen tuli taas että voi huh huh. Muuten kun olisi kerrankin onnistunut hyvin, aaargh.

11 kommenttia:

  1. Raikas on - ja ei tuo "poikkeama" silmille hypi. Hyvälle näyttää. Mut se on kieltämättä hassua, että monesti vasta koneella huomaa kuvista virheen tai jonkun roskan tms, jota ei kuvatessa näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se onneksi pahasti joo hypi, hyvä niin koska en todellakaan ala purkaan :D Ja tuo on niin totta että monesti nimenomaan vasta valokuvasta näkee jonkin häiritsevän asian.

      Poista
  2. Toi on kyllä niin ihana kuosi. Ihailin jo lakanoita. Mulla on projektina tehdä säilytyspusseja nuppipalapeleille ettei ne loju siellä täällä, mut en nyt viittis ostaa siihen erikseen jotain kangasta kun nimen omaan aattelin hyödyntää noita vanhoja hamstrauksiani :D

    VastaaPoista
  3. Kiva viirinauha! Eikä haittaa yhtään, että on kaksi keltasydämistä vierekkäin. En olisi edes huomannut asiassa mitään outoa, ellet olisi maininnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti heti tulla mainitsemaan kun huomasin ettei kukaan vaan luule etten ole huomannut :D :D

      Poista
  4. Menin oikein varta vasten Sellon Finlaysonille tuijottamaan tätä kangasta sen jälkeen kun olit postannut ostoksesta. Valitettavasti siellä ei vain ollut tätä kankaana ainoastaan valmiina tuotteina.
    Hauska viirinauha, kiva kun ovat pyöreitä eikä perus kolmioita. Kangasta jäi varmaan vielä yli johonkin muuhunkin projektiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh Sellolle! Mä kävin Espan liikkeessä.

      Mä tykkään enempi pyöreistä. Tai en tiiä, onko se vaan se laiskuus että pyöreet on helpompi tehdä kuin ne kolmioiden kärkikulmat ;D Tai siis oikeestaan toi kuvio sopii pyöreeseen paremmin, kolmioon ei mahtuis noita ukkeleita kokonaisina.

      Jäi pikkuisen yli juu, en tiedä vielä mitä siitä teen mutta aika näyttää :D

      Poista
  5. Mahtava viirinauha! Kiva idea =) Kangas on ihan huippua!

    VastaaPoista