Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Blogiaamiainen

Eikös olekin raflaava otsikko ;D

Tätä voi jo melkein kutsua perinteeksi kun vaihdoimme Inarin kanssa tänäkin jouluna Magic Yarn Ball -lahjat. Tänä vuonna sovimme että langaksi keritään toisillemme yllätyskerät Kotoliving-lehden tyyliin eli tuplajännää! :)

Tajusin myöhään eilen illalla että tosiaan, hän on tulossa jo aamulla enkä ehdi enää kauppaan. Onneksi kaapeista löytyi sen verran perustarvikkeita että sai pyöräytettyä teeleipiä. Yritin painaa niihin kuvioita piparimuotilla mutta kuten näkyy, en oikein onnistunut. Onneksi Inari toi mukanaan ihanat Kulmakonditorian pullat joita molemmat jumaloimme niin oli sitä herkkupuoltakin sitten :)


Sovimme että keritään lankaa 200 g jolloin siitä kaikkien päättelyiden jälkeenkin saa varmasti neulottua sukat. Lankana käytettiin "seiskaveikan paksuisia" jämiä. Näistä tuli siis VALTAVIA :D

Tällaisen pallon sain:


Ja sisältä paljastui kaikkea ihanaa! Laitoinkin jo tekstaria ja hehkutin noita miniteippejä! Hän kun kiirehti töihin iltavuoroon, minä jäin fiilisteleen lankakerääni.


Ja tästä sitten mahdollisimman nopeasti sukantekeleet puikoille. Tässä vaiheessa se pallo, minkä minä olin kerinyt Inarille, rupesi tuntumaan kovin yksitoikkoisen tylsältä.


Minä olin siis kääräissyt tällaisen megapallon, katsotaan sitten mitä oli sisällä kunhan asianomainen on ensin ehtinyt sen avata :) Ja aargh, mikä ero kuvissa, tää kuva otettu eilen ja eri kameralla.


10 kommenttia:

 1. Mä katoin enne tekstin lukemista, että noi teeleivät on vähän kummallisia pipareita :D

  http://chocorosa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mut tolleenhan vois kyllä tehä piparitkin, kätevää! :D

   Poista
 2. Bloggerissa tuo teeleipä-kuva näky pienenä ni kahtoin hetken että oot sitten syöny piparitaikinaa aamiaiseksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossa värissä on kieltämättä jotain samaa. Johtunee täysjyväjauhoista ja runsaasta paprikajauhemäärästä.

   Poista
 3. Ah, nyt vasta tajusin että unohdin tökkiä tohon keltaiseen palluraan nuppineulat! Mun piti tehdä niin, ettei vaan jäisi epäselväksi että se on neulatyyny eikä jotain muuta. Mutta ehkä sait tämän selville muutenkin :D
  Ja vasta annettuani tämän tajusin, että onhan sulla noita oravapiparimuotteja jo ennestään, mutta sovitaan että se on yks niistä asioista jota ei koskaan voi olla liikaa. ;)


  Piparitaikina aamiaiseksi ei olisi ollut mitenkään huono juttu, mutta hyvä oli aamiainen näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tajusin kyllä että se on neulatyyny ja hyvä sellainen onkin! :) Ja voi kuule, oravamuotteja ei voi olla liikaa!!!! Mulla ei ollut vielä tuollaista ja oon tosiaan vähän hulluna oravamuotteihin! :)

   Poista
 4. Mua jäi kiinnostamaan, että miten tuo yllätyskerä syntyy? Solmimalla eri värisiä langan pätkiä yhteen vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juurikin noin :) Ite kyllä neuloessani sitten avasin solmut (tai katkaisin saksilla) ja päättelin langanpäät kuten normaalisti mutta kerällä pysyvät siististi kun on ne solmut :)

   Poista