Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Väärennetty irtovaletukka

Jouduin leikkaamaan tukastani värjätyn osan pois lääkärin määräyksestä. Olen keskustellut asiasta jo niin paljon tuttavieni kanssa että en tarvitse ainakaan vierailta ihmisiltä enää yhtään:

-spekulointia siitä että oliko diagnoosi oikea
-spekulointia siitä että olisiko tukkaa tarvinnut oikeasti leikata pois
-voivottelua, sääliä, vertaistukea
-selittelyä siitä kuinka siili on ihan ok näköinen eikä sitä tarvitse hävetä (ok, leikataan sunkin tukka niin mä tuun sitten kertoon saman ja katotaan tuntuuko kivalta)
-jeesustelua kemikaaleista

Ja lisäksi minä en halua missään nimessä ruveta miksikään varoittavaksi esimerkiksi enkä tasan aio kieltää lapseltani hiusten värjäystä tulevaisuudessa.

Jos syöpäpotilaatkin saa käyttää peruukkia niin yhtä lailla minäkin menetin tukkani vastoin tahtoani. Ja koska näytän ihan hirvittävältä pipon kanssa ilman että tukkaa roikkuu yhtään ulkopuolella, kävin ostamassa klipsihiustenpidennyksen, ohuen muovisen hiuspannan ja liimaa. Sitten leikkasin tukan tarkoitukseen sopivaksi. Ja tadaa, näillä mennään sitten ensi kesään asti jos pitää ihmisten ilmoilla käydä! Tai siis lähinnä tähän totutteluvaiheeseen sillä uskon kyllä että tästä vielä noustaan!


Ja koska mua ei oikeesti huvita keskustella tästä asiasta yhtään, suljen kommentoinnin tästä tekstistä. En kuitenkaan pysty peittelemään tapahtunutta koska vaikka tukkani nopeasti kasvaakin, menee tässä silti piiiiiiiiitkään joten siksi tästä ylipäätään täällä avaudun.

Nyt alkaneekin sitten pipojen tehtailu.