Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

6 kuvaa kesältä

Virkatussa linnussa oli tällainen haaste ilmoille heitettynä ja tartuin siihen. Mullahan meni tuo viime kesä HIEMAN ohitse joten koko kesältä ei ole juurikaan muuta kuvamateriaalia (joista tajuaisi että kyseessä on kesä ja joissa ei olisi vain esitelty jotain käsityötä tai vauvaa) kuin nämä missä oltiin kesäretkellä (no melkein jo meinas olla syksy!) Lammassaaressa. Pikkuinen Jäpsy oli tätinsä kannettavana, minä keskityin räpsiin kuvia.

Ensi kesänä paremmalla onnella sitten kesäjuttuja mutta mä oonkin ehkä universumin ainut joka ei ole marraskuualakuloinen vaan ikään kuin herännyt vasta henkiin tälle vuodelle :D
Mun käsivarsi ja päälaki alakulmassa! 
6 kesäkuvaa ilmoille te muutkin siis!

12 kommenttia:

 1. Ei auringonpaisteen katseleminen ole yhtään hassumpaa näin marraskuussa! Kivan näköinen kantoreppu muuten, minkä merkkinen se on? Ja kokeilenpas nyt kommentia muuten kuin anonyyminä, tervepä vaan! Nim parin pvän ikäinen lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Tula. Noissa kuvissa siinä on vielä lisäksi se vastasyntyneen lisäosa, nykyään pelkällä repulla mennään :)

   Poista
 2. Jotenkin niin tutulta kuulostaa tuo ajan meno ohi vauvan syntymän jälkeen, meillä E siis syntyi elokuussa '11 ja koko se viime vuoden syksy meni aivan täydellisen ohi multa. Vähän niinku sitä syksyä ei olis ollutkaan, vaan ois hypätty vaan kesästä jonnekin ties minne. Muistan menneeni vaunukävelyllekin jossain lähes kesätamineissa varmaan joskus lokakuussa jne. Kai sitä vaan oli niin väsynyt ja niin kiinni siinä omassa pienessä arkiympyrässään että kesti kauan tajuta että jotain tapahtuu muuallaki maailmassa ja jopa vuodenajat vaihtuu :P Kummallisia aikoja kyllä, ei tällasiakaan oikein osannu odottaa ennen vauvan tuloa, kuten ei montaa muutakaan asiaa :)

  Mukavan aurinkoisia kuvia ja kantoreppua ihastelin minäkin, meillä on se Manduca eikä oo tullut käytettyä, tuo on jotenkin rennomman näköinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli hankala lähteä kesällä minnekään kun jäbä ei osannut imeä rinnasta mutta mä kuitenkin urhollisena superäitinä pumppasin sille omaa maitoani niin ei voinut moneksi tunniksi poistua kotoa ilman että ois tarvinnu lypsää. Ja jäbän sai ylipäätään viedä ulos vasta kun se oli yli 2 kg jne ja muutenkin olin tosi arka liikkumaan vauvan kanssa. Olen kyllä vähän vieläkin! Mutta nyt vasta tajuan sen että kesä meni oikeasti ihan totaalisesti ohitse mun kohdalla mutta ei se kyllä haittaa, tuleehan niitä vielä :)

   Mä tykkään hirmusti tosta kantorepusta :) Nyt siinä on jo vähän enemmän täytettäkin vauvan puolesta kuin elokussa ;)

   Poista
 3. Ahaa, nuo on siis ne Lammassaaren pitkospuut joista Elokuun Saatilla-biisissä lauletaan? Kiva muistaa, että joskus on aurinkokin paistanut >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse asiassa sen biisin innostamana sinne retkelle lähdettiinkin x)

   Poista
 4. Tuo lammassaari on aivan ihana paikka, varsinkin matka sinne pitkospuita pitkin :)

  VastaaPoista
 5. Mukavia kuvia, tuonne vihreyden keskelle kun nyt pääsisi kävelemään... Hienoa että marraskuukin innostaa :) On siinä minustakin paljon hyviä puolia. Saa kääriytyä villaan ja neuloa kaikkea lämmintä lisääkin. Pian alkaa olla myös joulumyyjäisten aika, sekin on kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan inhonnut marraskuuta, tykkään siitä synkästä melankoliasta mikä siinä on vaikka noin yleisesti ottaen olenkin "valon lapsi" :D Ja joo, joulujutut on kivoja! :)

   Poista
 6. Kivan näköinen paikka, missä tuo reitti oikein on? Siis mikä paikkakunta, noissa kommenteissa kävikin ilmi että se on joku Lammassaari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lammassaari juu. Se on Helsingissä Vanhankaupunginlahdella. Tosi nätti paikka, pitkospuut menee monta metriä korkeassa heinikossa.

   Poista