Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

Villatakkisäät ja suklaamössöä + vinkki


Vaikka jotkut päivät onkin vähän rankempia kuin toiset, on silti parhautta että

-on kevät
-on vauva joka pääsi eroon nenämahaletkusta ja on nyt vallan hassun näköinen ilman sitä laastaria
-on parvekkeella kuivattujen pyykkien raikas tuoksu
-on ihmisiä jotka käyvät kyläilemässä. Yksi jopa tekee ruokaa mulle.
-on mies joka on fiksumpi niissäkin asioissa joissa itse kuvittelin olevani se fiksu
-on juuri järjestelty vaatekaappi jonne jälleen mahtuu niitä vaatteita (jotka tosin eivät mahdu päälleni) 
-mainitsinko jo että on kevät



Ja hei, parhausasiavinkkaus teillekin. Sain nimittäin elefanttini takaisin kotiin Finlaysonin näyteikkunalta ja siis mä olen nyt todella Finlaysoninnoissani ja niillä on luo oma tyylisi -kampanja jossa voi osallistua kilpailuun lataamalla sivustolle kuvan tekemästään asiasta Finlaysonin kuoseilla joten pieni hehkutus siitä tähän! Sivulla on tulostettavissa kaavoja, mm. ihana mekon kaava. Miten hienoa koska harvoin on mitään "tulosta mekon kaava tästä" -juttuja vaan aina pitää tihrustaa niitä kaava-arkkeja ja yrittää teipata jotain rullautuvia voipapereita (joihin teippi ei tietenkään edes tartu) vierekkäin kun kaavapaperiahan ei tietenkään voi ostaa koska se olisi liian ammattimaista ja helppoa. Nyt ei tarvi, voi tulostaa suoraan sieltä.

34 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi naisen mekko näyttää törkeen helpolta ja mukavalta yleismekolta mihin saa läskiolopäivät piilotettua.:D Nyt kuule tuli sellanen olo et pakko ommella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin :D :D Ei kun tulostin laulaan! Voit tulla meille ompeleen jos haluut, saumuri on edelleen paskana mut ompelukoneellahan puuvillakangasta ommellaankin :)

      Poista
  2. Ooh, nyt tuli elävästi mieleen kun meidän poikanen näytti ihan eri vauvalta ilman nenämahaletkua, oli piilotellut hymykuoppaansa siellä teipin alla :)
    Ihania kevpäiviä lisää!

    VastaaPoista
  3. Onnea vauvalle letkuttomasta elämästä, toivottavasti lapsen kuitenkin vielä tunnistaa ilman teippejäkin ;) oon tässä miettinyt muutaman kerran blogiasi lukiessani, että oppiiko nenämahaletkun turvin elämänsä aloittanut pieni imetyksen salat letkusta eroon päästyään?

    Löysin sun blogiin jotakuinkin silloin, kun lapsesi putkahti maailmaan ja olen aivan ihastunut. Näin paljon käsitöitä! Värejä! Vauva! Pilkettä silmäkulmassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonhan mä sitä imettänyt letkusta huolimatta :) Vauva pitää vaan punnita ennen ja jälkeen niin tietää paljonko se imi ja loput tarvittavasta määrästä laitettiin letkuun. Mutta pullosta sitä suurimmaksi osaksi syötän jotta tietää tarkemmin paljonko se syö, keittiövaakaviritelmäni kun ei ole kovin pätevä ;)

      Poista
  4. Asiaa ihan pikkusen sivuuten: mulla on tapana laittaa nuppineuloilla se voipaperi siihen kaavapaperiin kiinni. Toki siihen kaava-arkkiin jää pienet reiät nuppineuloista, mutta ainakin pysyy paikoillaan. (Tai sitten jokin sopiva, käden ulottuvilla oleva paino paperin päälle, ettei pääse rullautumaan.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, ei pysty rei'ittään :D Mut painoja mäkin käytän toki :)

      Poista
  5. Olis ihan kiva nähä noi kaavojen vaatteet valmiina! Ite en ainakaa pysty noista kaavoista kuvittelemaan valmista vaatetta.:D

    VastaaPoista
  6. Ihana villatakki, itse virkattu? Ja ihana mies, siltä kuulostaa. Niillä on joskus tapana yllättää positiivisesti :)

    VastaaPoista
  7. Vitsit miten huikea laukku ekassa kuvassa! :000 Onpas älyttömän hieno!

    Ja kevät on saapunut Vaasaankin, vaikkei uskois, wohoo! Olipa kiva postaus - taisiis, kivojahan nää kaikki sun postaukset on, mutta näin sunnuntaiaamupäivänä tämä oli kyllä just spot on. Tai jotain. Hyvähyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on Marimekon Toimi -laukku, mun silmäteräni :D :D :D

      Ja kiitos ^____^

      Poista
  8. Sinulla on monta syytä olla hyvillä mielin. Kiitos muuten mukavasta linkkivinkistä, täytynee kokeilla! :)

    VastaaPoista
  9. Mulla on toi sama takki kesken, hihat puuttuu vielä. Taidanpa ottaa sen seuraavaksi projektiksi ja tehdä loppuun. Tosin se on vaan valkoinen, ei niin pirteä ku tuo sun tekele, mutta piristetään sitä vaikka värikkäillä napeilla :)

    Ihana, että pieni on päässyt pois letkuista :) toivotan leppoisaa kesää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen takki on varmasti ihana! Tuo malli on kyllä tosi kiva!!! :)

      Ja kiitos! :)

      Poista
  10. Onnea pojalle, kun pystyy jo itse syömään niin hyvin ettei letkua tarvi! Tuntuu, että sun poika on voimistunu nopeammin kuin oma, joka synty pari viikkoa myöhemmin :o

    Tosta imetyksestä on pakko sanoa, että älä ota siitä paineita. Tai siitä, juoko se nyt omaa maitoa vai tuttelia. Poika ei meillä oppinu ollenkaan rinnalle ja koitin pumppailla kunnes olin lopulta aivan poikki. Eikä sitä maitoo sit riittänytkään, kun stressasin siitä niin paljon enkä oikein ehtiny syömäänkään kunnolla. Tärkeämpää on, että se saa sitä maitoa riittävästi, vaikka sitten kaupasta ostettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen vauva on yksilöllinen, tää on kyllä voimistunut hurjan nopeasti :) Enkä mä ota imetyksestä paineita, maitoo tosin riittää lypsäen niin että on pakastinkin ihan täynnä, korvikkeisiin ei ihan heti tarvi siirtyä :D Ite imetys tosin on vähän hankalaa, ilman rintakumia ei onnistu ollenkaan ja tosiaan sen punnituksen kanssa vähän niin ja näin, ei sit tiedä yhtään että onko hän oikeesti saanut sieltä tissistä sitä maitoa ulos vai ei. Ellei sit puklaa oikein komeesti ;D

      Poista
  11. Olipas niin hyväntuulinen postaus!! Poikkeanpa heti Finlan sivuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee varoiksi tulostaa kaavat jemmaan kun ei tiedä kauanko ne siellä on :D

      Poista
  12. Mekko näyttää kivalta ja toi pannulappu, tuossa suklaaherkun alla näyttää ylisöpöltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana tuo huopapalleropannunalunen, olen saanut sen lahjaksi :)

      Poista
  13. Huippu supervauva, kun kehittyy noin hurjaa vauhtia!
    Sinun vaatteesi näyttävät niin ihastuttavan värikkäiltä, että minä, aina-vaan-mustaa-joskus-piristän-itseäni-harmaalla olen päättänyt tehdä kesäksi keltaisen tunikan. Hmmm...onkohan tuota sinun mekkokangastasi keltasävyisenä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä supervauva :)

      Tuo mun mekkokangas on Marimekon Siirtolapuutarhaa, ei sitä ihan keltaisena taida olla mutta jossain värivaihtoehdoissa taitaa olla pikkuisen keltaista kuitenkin :)

      Poista
  14. Ihanaa! Onnea vauvalle ja perheelle nenämahaletkuttomuudesta! :)

    VastaaPoista
  15. Jee, kiitos parhausasiavinkistä!!

    VastaaPoista
  16. Kiitos vinkistä! olenkin metsästänyt sellaista simppeliä kaavaa, jossa pääsee kangaskuviot esiintymään oikein eduksi. Pitää kokeilla miten se mekko istuu mun vartalolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua alkoi heti ahistaan kun katsoin kaavaa tarkemmin, siihen tulee vetoketju :S

      Poista
  17. voi mulle tuli ihan hullu nälkä nyt kun katoin tota suklaasotkumössö kuvaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D Ja syötiin sitä jätskin kanssa vieläpä, ai sentään että oli hyvää :)

      Poista
  18. Tuo pannunalunen on aivan huippu!

    Ja kevät, se on parhautta. Tai oikeastaan alkukesä on ihan parhainta, joten ei kun nautintaa!

    VastaaPoista