Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Olipa kerran hame ja rikkinäiset kengät

42 kommenttia:

 1. Wau. Upeaa. Ite kadehdin ehkä eniten sitä että vaikka oot pienen kanssa sun maailmaan selkeästi mahtuu muutakin kuin tissejä ja kakkavaippoja. Oma kokemus on, että oma itse kulkee sumussa muutaman kuukauden lapsen synnyttyä - ja tää on käyny kaks kertaa siis.
  Kiitos edelleen mahtavasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva on niin pieni että se nukkuu tosi paljon, silloin ehtii jotain tällasta pientä ja nopeeta tekeen ja blogia voi päivittää yhdellä kädellä jos keskittyy enemmän kuviin kuin tekstiiin, toisella kädellä sitten vauva, pieni kun on niin mahtuu. Mut joo, ajatukset ei ole ihan 100 % vauvassa vaan kyllä tässä muutakin on. Voi olla että johtuu siitä että yhteinen taipaleemme alkoi pitkähköllä sairaalajaksolla.

   Poista
 2. Nyt on pakko kommentoida, ekaa kertaa :D Mun sydäntä riipaisi toi kuva, jossa viattomat conssit on julmasti silvottuna.
  Lopputulos on kyllä niiiin siisti te huhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ne olivat palvelleet hyvin ja pitkään ja aivan viimeiseen asti, sillä nyt ne olivat jo niin rikki että sieltä tuli jalka ulos! Saivat siis uuden elämän ja pääsevät näkemään maailmaa vielä paljon uudessa muodossaan :) Julmempaa oisi ollut heittää roskiin.

   Poista
 3. Vautsi, tätä kutsuisin luovuudeksi :D

  VastaaPoista
 4. Sanattomana katselen ja ihailen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa niin tuo on kauniimpi henkarilla kuin mun päällä ;D

   Poista
 5. Oi, miten kekseliästä!

  VastaaPoista
 6. Siis mieletön! :o En olisi ikinä keksinyt moista hyötykäyttöä vanhoille kengille! Mahtava! Sinulla täytyy olla jokin seitsemäs aisti näille luomuksillesi.... :o

  VastaaPoista
 7. Mistä nämä sun ideat aina oikein tulee? :D Aivan mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain sitä vaan aina inspiroituu :) Tuo hame on ollut vuosikausia käyttämättömänä ja tajusin et sopii väreistään noihin kenkiin joille on pitänyt keksiä jatkokäyttöä jo pitkään koska ovat niin totaalisen hajalla ettei tosiaan jalka pysynyt niissä enää.

   Poista
 8. Supermahtava idea!!! Mä olen vaan niin iso, että tarviin useammat tossun varret mekkooni.... Pare ehkä tehdä toi tyttärelle, jolla ne tossutkin on :)
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun salaisuus on iso jalka ;D Eli kengätkin on isot. Ei mullekaan vois mistään 38:n kengistä tollasta tehä mut 42 toimii jo ;D

   Poista
 9. Välillä tuntuu, että joka blogissa on vain niitä samoja juttuja, mutta sitten taas löytää jotain tällaista! Upea työ!

  VastaaPoista
 10. Sää se sitten oot niin kätevä ja etevä!
  Tää blogi on vaan NIIIIN inspiroiva! Ja piristää päivää.

  VastaaPoista
 11. Mulla on joskus ollu samaa norsukangasta mut sit möin sen huutiksessa kun ei vaan tullut keksittyä mitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on inhottavaa ommella kun on niin sellaista ohutta ja liukasta. Onneksi oli saumat valmiina kun olin joskus 10 vuotta sitten tuon hameeksi ommellut :D

   Poista
 12. Hieno ja havainnollinen kuvasarja projektin eri vaiheista ja lopputulos ihan vau!!!! Näistä siun luovista oivalluksista sais kyllä aika makeen kirjan.

  VastaaPoista
 13. Ihana! Ensimmäistä kertaa elämässäni toivon että converseni hajoaisivat..

  VastaaPoista
 14. Kaikki sanat on jo käytetty. Mutta tämä upea luomus kyllä "kolahti"!
  Tuuletukset sulle!!

  VastaaPoista
 15. Mä tykkään, ihan valtavasti.

  VastaaPoista
 16. Täh, sä olet kyllä etevä keksimään, tosi hyvä idea! Mistä nää kaikki ideat sulla kumpuaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä alkaa tupsahteleen kun tarpeeksi ruokkii luovuuttaan :) Mutta siis tällasen olen tehnyt ennenkin, oli siinä Blogistaniajaksoni teaseripätkässäkin esillä.

   Poista
 17. Sanonpa miekin, että aivan mahtava kesämekko :)

  VastaaPoista
 18. Aivan mahtavaa! Ihailen tyyliäsi!

  VastaaPoista
 19. Kait sun beibillä on jo omat Converset? Jouduin nimittäin espanjan kieltä kertailemaan juuri sen verran, että sain tehtyä suunnilleen ohjeen mukaan pikkuiset töppöset kummitytölle ja kaksoisveljelleen. :)

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon tehy ruotsinkielisellä ohjeella xDDD Mutta niistä puuttu vielä nauhat niin ei ole tullut kuvattua :/ Vaikka siis ovat olleet valmiina IKUISUUDEN!

   Poista
  2. Aikakäsitys muuttuu muksun myötä. Olisin yllättynyt, jos sinulla ei olisi ollut tätä mielessä. Laitapa nauhat kuntoon, niin päästään vertailemaan ohjeita ja toteutusta! Olisinpa itse löytänyt ohjeen ruotsiksi, niin ei olisi ollut hätäpäivää. Espanjan alkeilla meinasi hieman tökkiä.

   -Paula

   Poista