Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

ihanissa häissä

Viikonloppuna juhlittiin ystäväni häitä. Olin virkannut heille lahjaksi maton (ohje täältä). Se on oikeasti PALJON isompi miltä se näyttää tuossa kuvassa. Ja mikäli tuore rouva lukee tätä, niin olen aivan vakuuttunut siitä että matto siloittuu jos sitä alkaa käyttään, omalleni (tosin erilainen mutta kuitenkin pyöreä) on käynyt niin. Yritin kyllä höyryttää tuota mutta ei se oikein silitysraudalla onnistu. Olisi pitänyt töihin viedä ja päräyttää tehdashöyryllä ;D Heh.

Väri on siis luonnonvalkoinen tms.


Mutta siis, koska epäröin hirveästi että voinko viedä mattoa, kompensoin riskilahjaani ostamalla siihen kylkiäisiksi jotain myös varsinaisesta lahjalistasta :)Meitä varoitettiin ettei kirkko ole kirkon näköinen mutta tätä en olisi ihan oikeasti uskonut kirkoksi ellei olisi ollut ristiä tornin päässä :DAurinko paistoi nätisti :)


Minä näytin tältä


ja vatsani täyttyi ehkä liiaksikin näillä. Huomatkaa porkkanakakkujen miniatyyrimarsipaaniporkkanat!


Tällaisten viikonloppujen jälkeen jaksaa aina paremmin palata arkeen. Toisten onnellisuus tarttuu itsellekin hymyksi huulille vaikka maalliset murheet olisivatkin vaivanneet aiemmin.

15 kommenttia:

 1. Upee matto ja upee Norsis! Ja tos yhes kuvas on selkeesti Jumalan valo.

  VastaaPoista
 2. Sentimental Journey: Thanks! :)

  Peps: Aivan varmasti on Jumalan valo!

  VastaaPoista
 3. Ja ruokalistallakin oli kakkoo.:D

  Sori, huono vitsi, mut näin savolaisena tuli mieleen tää fingerpori: http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135241592411.gif

  VastaaPoista
 4. AnneVee: voe teitä savolaisia :D :D :D Nämä häät olivatkin kotoisasti Satakunnassa ja sain suomentaa miehelleni sanan jos toisenkin :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis Norsis!Ja tuo matto on hieno, hitto jos olisi tullut puheeksi, niin olisit tullut meille höyryttään, mulla on megatehokas höyryrauta nääs :D

  VastaaPoista
 6. Salka: Niin joo, sulla on se supersilitysrauta! Mulla tosiaan tollanen joskus Ellokselta ilmatteeks saatu minkä vesisäiliöön mahtuu just ja just sen verran vettä että yhden verhon ehkä saa silitettyä, mööh. Ihan vakavissani tosiaan sitäkin mietin että käyn joskus tyyliin yöllä salaa töissä höyryttämässä mutta se nyt sitten jäi ;D

  VastaaPoista
 7. Upean lahjan annoit!
  Omavalmisteisissa lahjoissa on just toi, että tarttisko sittenkin jotain muuta lisäksi. Oikeesti ei tarttis. Yleensä lahjan saaja osaa arvostaa käsintehtyä, mutta kun se oma mieli on sellanen. :)

  VastaaPoista
 8. AH, porkkanakakkku ja nuo muut herkut mitä näkyvissä on . . ja olihan nuo ruuatkin herkkuja.
  Eipä kirkko kirkolta näytä, aikas outo rakennus olis jos ei tietäis.

  VastaaPoista
 9. Maya: Niinhän se on. Mulla ainakin just se että itse en osaa arvostaa tarpeeksi itse tekemiäni juttuja. Toisten tekemiä kylläkin :D Pitäisi päästä tosta ajatustavasta eroon!

  KristiinaS: Tuossa kuvassa näkyy menusta vain pääruuat, alkuruuat oli supernameja myös! Halusin vaan että kuvassa näkyy pluttana :) Monenlaisia ei-kirkon näköisiä kirkkoja oon kyllä nähnyt mutta tuo vei pisimmän korren :D Mutta kaunis kuitenkin. Ja sisältä upea!

  VastaaPoista
 10. Voi vitsi, tahon naimisiin. Ruuan takia, aaaarghh... :)

  VastaaPoista
 11. Kylläpäs on ollut tällä lokakuisena viikonloppuna useat häät.

  VastaaPoista
 12. Morsian kiittää ihanasta lahjasta ja ihanasta seurasta <3

  VastaaPoista
 13. Sulla on erittäin mielenkiintoinen blogi, löysin tänne sattumalta, jonkin toisen blogin kautta ja kas, meikäläisen rippi- ja vihkikirkko kuvassa =). Maailma on pieni.
  -Äärelä-

  VastaaPoista
 14. Niina: :D

  Nna: Syyshäät on ihania :)

  Morsian: Ollos hyvä! Oli kyllä aivan superihanat häät oikeesti :)

  Äärelä: Tervetuloa blogiini :) Ja kyllä, maailma on tosi pieni

  VastaaPoista