Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Huijausta, ei Marimekon ystävämyynnissä mitään ystäviä myyty!

Kävin siellä jo eilen. Tämä pitää mainita ettei kukaan luule että kävin tänään tavallisten kuolevaisten kanssa vaan eilen, kanta-asiakkaana. Olin kuitenkin niin kuolemanväsynyt illalla etten jaksanut blogata. Tämä vantaalaisjuntti raahasi ahterinsa ihan Herttoniemeen asti ja takaisin. Huh huh!

Moi, kävin Marimekolla Vallilan hameessa, iik!Mostin paidan. Ps: minä saan koskea keittiön tapettiin koska a) pesin kädet ja b) olen sen itse maksanut omilla rahoillani. Muut, älkää edes haaveilko käpälöintiä!


3 metriä trikoota. Lapsena en olisi suostunut tuota edes piteleen mutta nykyään leppäkerttukammoni ei koske enää KAIKKEA pilkullista, vaan niitä ötököitä vaan itsessään.


Kanteleen kutsu -piparimuotti!!!
Nyt voin pitää oravapikkujoulubileet. Syödä oravapipareita (toinen muotti Ikeasta), juoda glögiä oravamukista (joululahja pikkuveljeltä pari vuotta sitten) ja syödä rusinoita oravakulhosta! (pakko-ostos viime vuonna kun en päässyt yli siitä että näin sellaisen lehdessä)

"Me kahden kesken perustimme ikioman kerhon, ja jäsenmaksuks määräsimme yhden tammenterhon. La la lallati lallati laa, hauska metsässä on asustaa"


Ei sit muuta, moi!

13 kommenttia:

 1. Heitin sua tunnustuksella! :) Kiitos mahtavan pirteästä blogista!

  VastaaPoista
 2. Niina: Kiits! :)

  Sentimental Hourney: Jep, se on minun silmäteräni ^___^

  VastaaPoista
 3. Siis eikä, miks mä en nähnyt noita muotteja, snif... Ihmettelin kun ei olllu tullu kantiskutsua postissa, onneks olin kylässä kaverlla joka otti puheeksi, muuten oisi varmaan vaan oottanut että ehkä on vasta ensi viikolla. Itsellenikin jopa ostin jotain, sukkahousut, aika riski kyllä koska ovat kokoa s :D Mut onpahan ainakin jalkaterä passeli toisin kuin L-koossa, jossa kantapää tulee aina pohkeeseen...

  Mutta kyllä kannatti käydä, paperikass sopii täydellisesti makkarin sisustukseen, ois pitäny pyytää lisäksi pallollinenkin.

  VastaaPoista
 4. Onneli: Siellä oli niitä muitakin ton sarjan muotteja. Mulle tuli sähköpostilla kutsu. Mäki kattelin sukkahousuja mutta ei siellä ollut läskikokoja kait ollenkaan, ainakaan en nähnyt. Eipä sillä, mulla kahdet edellisetkin Marimekon sukkikset melko vähällä käytöllä olleet. Kassi on kyllä kieltämättä hieno! :D

  VastaaPoista
 5. Sun täytyy jotenki yhistää niihin bileisiin se kassi, mis on se hullu murhanhimonen orava sen juustohöylän kanssa!

  VastaaPoista
 6. Hmmm, mulla on varmaan joku vanha sposti niiden tietokannassa... Pitäs varmaan tarkistaa. Voi vitja, mulla on kyllä sairaasti muotteja mut ei koskaan voi olla liikaa ;) Ens vuonna sitten.

  VastaaPoista
 7. Onneli: sieltä tulee aina joka kuukausi jotain sähköpostia. Vielähän se ysmy on tänäänkin, ei kun piparimuotteja hakeen! :) Mullakin on ihan omiksi tarpeiksi jo entuudestaan + että leivotaan aina ystävien kanssa kimpassa joten on heidänkin muotit mutta tota ei voinut vastustaa!!!

  VastaaPoista
 8. Onpa veikeä tapetti todella! :) Lueskelin ja katselin muutenkin äsken sun blogia mistä tuli kertakaikkiaan hyvä mieli ja hymy kasvoille, siis positiivisessa mielessä.

  Nimim. yksi uusi lukija :)

  VastaaPoista
 9. rusinamuffinssi: Tervetuloa lukijaksi :) Ihana kuulla että tuo hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 10. Mikä tapetti se on? On niin ihana.
  - Marja-Liisa

  VastaaPoista
 11. Marja-Liisa: Photowall.fi:stä Bird Forrest

  VastaaPoista