Sivut

maanantai 25. lokakuuta 2010

Vltavska

Tsekkiläinen neuloja otti minuun yhteyttä kun oli katsellut kuviani Flickrissä ja sitten nähnyt kuvasta tutun neulegraffitin Prahassa. Se on edelleen paikoillaan! Laitoin sen toukokuussa 2009! Hän lähetti siitä minulle kuvan :') Värit ovat tietysti haalistuneet todella paljon mutta voi että miten hyvä mieli tästä tuli :) Maailma on niin pieni ja kaikkee.Merkintä jossa kyseinen graffiti esiintyi ensi kerran, löytyy tästä.

11 kommenttia:

 1. VAU! :D mahtava homma, tuo neulegraffiti on selvästi jäänyt siihen ihan jäädäkseen! Liekö tekemässä neulegraffitien maailmanennätystä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Just tällaiset jutut on blogimaailman ja yhteisöpalveluiden parhaita puolia. Hymyilyttää :)

  VastaaPoista
 3. Madam B.C.: Voi olla ;) Tosin onhan noita, ihan kotoisesti Vantaallakin muutama ollut jo ihan kohta sen kaksi vuotta, karseen näköisiä jo, pitäisi poistaa.

  Inari: Niinpä! :) :) :)

  VastaaPoista
 4. mä asun kans vantaalla, oon ihmetellyt etten ole yhteenkään vielä törmännyt.
  muo huvittais kokeilla tota

  VastaaPoista
 5. Voi ei, tulee ihan sellanen haikee olo kun ei ois pitkään aikaan kuullut maailmalle lähteneestä lapsestaan ja nyt sais viestin, että kaikki on ok.

  VastaaPoista
 6. Niina: Niitä on aika paljon poistettu ja muutaman ottanut itsekin pois ja nyt en ole pitkään aikaan Vantaalle (enkä kyllä oikein muuallekaan) laittanut. Pitäisi ehkä taas päivittää katukuvaa ;D Kokeile ihmeessä, se on mukavaa :)

  Peps: Niinpä! :')

  VastaaPoista
 7. Vähän mahtavaa!!

  Sun merkinnöistä tulee aina niin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 8. hei vähänkö siistii :D

  VastaaPoista
 9. Bubble: No on! :) Ja hih, kiitos :)

  Anonyymi: Niinpä! :D

  VastaaPoista