Sivut

lauantai 30. lokakuuta 2010

Kumpi oli ensin, muna vai kana? Huivi joulupukille vai Unicefille?

Laitoin villahousut jalkaan ja tulin pöllöjunalla Rovaniemelle.
Leikin turistia ja törmäsin tällaiseen asiaan:

Rovaniemellä neulotaan megahuivia sekä kirjastossa että Napapiirillä. Kumpi oli ensin vai onko projektit aloitettu yhtäaikaa?

Kirjaston teos myydään ja rahat menee Unicefille.
Napapiirillä neulotaan ihan vaan joulupukkia varten
Väänsin molempiin kaksi kerrosta, enempää ei turistilla ollut aikaa.Huomenna kolkutellaan takaisin Vantaalle. Ei pöllöjunalla vaan ihan normaalilla.

9 kommenttia:

 1. Hyvä ettet ottanu kantaa esimerkiks, että Joulupukin kaulaliinaa olis kudottu ensin, olisit taas saattanu menettää lukijoita!!:O

  Oliko toi oikeeta lunta vai teko?

  VastaaPoista
 2. Napapiirin huivia on kudottu jo vuosikausia. On näköjään vaihtanu paikkaa, se oli ennen siellä lähellä joulupukin kammaria. Sikaruma printti tossa vedetty pakkausteipillä seinään, voisko laittaa jonkun siistimmän kyltin tohon, argh! :D
  Kirjastossa on kudottu muistaakseni alle vuoden verran, ja niinku tossa lukeekin niin vuoden 2010 lopussa sit myydään. Oon kans molempia pariin otteeseen neulonu.

  Huh, ei Napsulla ole ikinä mitään tekolunta harrastettu, toivottavasti eivät rupia semmoseen!

  VastaaPoista
 3. Peps: No niinpä! Melkein teki mieli spekuloida asiaa mutta ajattelin että jospa kerrankin osaisin pitää pääni kiinni ettei kukaan loukkaannu xD Ihan oikeeta lunta oli :) Perjantaina ei ollut lunta, lauantaina oli mutta tänään sit taas ei.

  Eini: Jes, arvasin että joku tietää! Mä vähän ajattelinkin että napapiirillä on neulottu ensin. Joo toi kyltti ei ollut ihan vimpan päälle kyl :D Ja muutenkin jotenkin tuli sellainen fiilis siellä Napapiirillä ettei siellä ihan ole niin paljon panostettu erinäisiin asioihin kuin olisi voinut mutta todnäk kelpaa kuitenkin turisteille :)

  VastaaPoista
 4. Joo munkin mielestä moni asia Pajakylässä kaipais enemmän panostusta ja ylipäätään konseptiuudistusta. Paikoin yleiskuva on vähän rähjäinen ku ei ole kaikkeen ihan panostettu sitten ysärin tai kasarin, ainakin mitä ite oon viimeks käynyt. Kyl siitä sais kivemmanki. :)

  VastaaPoista
 5. Eini: Jep, jotenkin jämähtänyt paikka se on, kaipaisi vähän uudistusta. Toisaalta ihan jees ettei ole niin sellainen amerikkalainen "jungle bells" -winter wonderland mutta vähän vois silti panostaa ettei vaikuttaisi niin joltain hmmm... kauppahallilta.

  VastaaPoista
 6. Moikkis! Palkinto odottaa osoitteessa himmu.vuodatus.net

  VastaaPoista
 7. moi!
  oon nyt vähän aikaa sitten alkanu lukee blogeja, ja jostain eksyin tään sun blogiin. nyt oon sitte lukenu vähitellen kaikki noi sun postaukset ja on ollu tosi kiva lukea! :)
  sulla on ihanan aurinkoisia ja pirteitä, hyvällä tavalla hulluja ja hullun hyviä ideoita! kiitos näistä lukuhetkistä joita toivottavasti tulee jatkossakin :) jatka vaan samaan malliin! :))

  VastaaPoista
 8. Himmu: Oooh, kiitos :)

  Bloff: Ihana kuulla! :) Kiitos! :') Voi mahtavaa, ihana saada tällaista palautetta, lupaan parhaani mukaan pitää meininkiä yllä jatkossakin :)

  VastaaPoista