Sivut

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

suotuisat kirppisjumalat

AnneVeen kanssa tongittiin tänään Valtteri ja jäähallin kirppis.

Tämä pallopaita maksoi 50 snt. En IKINÄ luovu tästä! Tää on niin ihanaihanaihana! Olin varma että se on liian lyhyt tai jotain mutta ihan passelihan se on.


Tässä näitä muita. Hiuspannat oli 10 snt kappale. Tosin tuo punainen oli sitten niin vänkyrä että se on toiselta puolen päätä ilmassa jos toinen puoli on ok. Siitäs sain kun en sovittanut. Pikku Kakkonen -paidan ostin vain jotta voin leikata tuon kuvan ja ommella sen jonnekin muualle. Paita kun oli lasten kokoa. 2 e. Kahvikupit, joita en tietenkään tarvitse, mutta olivat niin ihanat, maksoivat yhteensä euron. Pussukka pitkille neulepuikoille (etteivät tule niin herkästi laukun kyljestä läpi kuten aina) 5 e.


Loppuun vielä todiste siitä että jaksoin lyhentää hameen, jonka ostin Oslon UFFilta. Että meillä on sitten kaunis parveke xO

4 kommenttia:

 1. ihania löytöjä. pallopaita istuu tosi hyvin, meinaatko piirtää kaavan ?

  VastaaPoista
 2. aaaw, kivat pannat! oon haaveillu tollasista muovipannoista, mutta ei oo kivoja tullu vastaan. pitäis olla tollasta retroa. luultavasti ne kivat sitte vaan painais mua korvan takaa xD

  huomenna taidan piipahtaa kirpparilla, innostun aina muiden löydöistä, vaikka just ite kävin rollossa.

  VastaaPoista
 3. Voi noita kahvikuppeja! :) Kippojen ja kuppojen himohamstraajana olen kateudesta viheriäinen :)

  VastaaPoista
 4. Niina: Enpä tiedä, periaatteessa voishan sitä piirtääkin :)

  Norppa: Se on ärsyttävää jos painaa korvan takaa. Ja mulla oli ennen yks tosi kiva panta mutta sitten se vaan katkesi :/ Sekin ärsyttää.

  Hepa-Neiti: Retrokahvikupit on vaan niin ihania!!!

  VastaaPoista