Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Exploration Station

Eli toinen Stephen West -huivini! Voi vitsi että tästä tulikin upea vaikka tehdessä olinkin onneton kun saatoin valita käsialalleni liian ohuet puikot ja icord-reunakin kiristi niin että huivi näytti tosiaan siltä että se sopii paremmin vauvalleni kuin minulle. Mutta niin se vaan pingotus teki kuitenkin ihmeitä ja siitä tuli kuin tulikin aikuisten huivi vaikka ei olekaan yhtä iso kuin kaikilla muilla.


Ohje: Exploration Station
Lanka: Drops baby merino
Puikot: 4 mm
Tämä on ihana ja tätä oli ihana neuloa suurimmaksi osaksi joten voi olla teen vielä joskus toisen kun ymmärrän jo että 4 mm on liian vähän ja tiedän miten icord-reunasta saa joustavamman. Ja nyt kun osaan sitä briocheakin jo ilman ohjevideota.Ostin langat keväällä Dropsin supersalesta ja huiviin meni vähän alle 250 g joten huivi on sekä todella edullinen että aivan mielettömän ihanan pehmeä.


Ja tiesin jo värejä valkkailessani että missä aion huivin sitten valmiina kuvata. Ollaan nimittäin kuvattu täällä mun siskon tekemiä neuleita joskus ja iski kuvauspaikkakateus.


En kyllä vieläkään osaa käyttää huiveja mutta näin ihanaa pitää kyllä alkaa ulkoiluttaan!

29 kommenttia:

 1. No miten siitä icord-reunasta saa löysemmän? 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kolme ekaa silmukkaa neulotaan kahdesti, eli neulotaan, siirretään takas vasemmalle puikolle ja neulotaan uudestaan. Vaikka joka kerros tai sit vaan tarpeen mukaan.

   Poista
 2. Ihqt leggarit ❤ ja myös huivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat! Olivat ajautuneet mun epäjärjestyksessä olevan vaatekaapin perälle mutta etsin ne käsiini neulefestareita varten ja nyt ovat taas aktiivisemmin käytössä :D Olen ommellut ne siis muutama vuosi sitten.

   Poista
 3. Mielettömän ihana huivi! Värit sopivat hyvin yhteen ja on kaunis (vaikka ei olekaan minun värinen, mutta eihän se ole minun huivikaan :D ) Kunpa joskus itsekin saisi tuollaisen aikaan, mutta turha toivo.

  VastaaPoista
 4. Todella hurmaava. Miekin haluaisin tietää sen löysemmän icord-reunan salaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reunasilmukat neulotaan kahdesti! Eli ensin ne kolme ensimmäistä silmukkaa neulotaan, siirretään takaisin vasemmalle puikolle ja neulotaan uudelleen. Voi tehdä joka kerros tai tarpeen mukaan.

   Poista
 5. No on kyllä ihana! Ja vaikealta näyttää malli...
  Kyllä tuota pitää ehdottomasti ruveta ulkoiluttamaan! Ymmärrän kyllä "tuskan" kun en itsekään oikein osaa huiveja käyttää ja siksi niitä en neulokaan. Mutta niin vaan muakin on alkanut huiviohjeet kiinnostaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeessa oli videot hankalimpia kohtia varten :) Joten ei siis lopulta kovinkaan vaikea.

   Poista
 6. Upea huivi, ja värit suoraan siun blogibannerista! Myös leggareita on pakko kehua, ihailinkin niitä jo lauantaina kaukaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs muuten onkin, mun on näemmä vaikea vältellä lempivärejäni :D :D Leggarit sai kyllä tosi paljon huomiota lauantaina!

   Poista
 7. Wau! Ihanat värit ja kuvauspaikkakin sopii just. Sun panta tai pääasia on kans ihana, ootko tehny ite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panta on itseasiassa kaulakoru jonka virkkasin kuusi vuotta sitten mutta jossain vaiheessa totesin että sille on enemmän käyttöä jos sidon sen päähäni :D

   Poista
 8. Wau! Ihan mahdottoman upea ja upeanvärinen huivi!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava! Sormissa syyhyttää itellekin ottaa projektiksi, mutta epäilyttää jaksanko ottaa selvää ohjeesta kun kielitaitoni ei oo kummonen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, jokaiselle joku ohje on se ensimmäinen kerta jolloin tavataan sanaston kanssa, näitä kun ei koulussa opeteta ;)

   Poista
 10. Jumalainen kuvauspaikka ja huivin värit, en saanut ekasta kuvasta millään silmiä irti.

  VastaaPoista