Sivut

perjantai 22. tammikuuta 2016

Jämäjumppis

Ompelin vauvalle hihattoman jumpsuitin uusimman Ottobren (1/2016) kaavalla (Reggae). Ajattelin ommella siihen lisäksi myös hihat jolloin se olisi käytännöllisempi mutta kangasta ei ollut riittävästi ja onhan näin talvella varmasti lämpöisempi että vatsa on verhottu tuplana.


Verson puodin Jemma -joustofroteeta jäi sopiva pala yli (tosin etukappaleessa kuvio on väärinpäin, muuten ei olisi riittänyt) kun syksyllä ompelin siitä itselleni tunikan (jota en ole muuten erikseen esitellyt mutta on ihan perus). Taskut, hupun vuori ja pyllyosa on mun vanhasta paidasta jonka olen muistaakseni 2005 ostanut ja painanut kangasmaalilla siihen kuvion ja kun kuviosta aika jätti, käytin paidan alaosan toiseen paitaan josta sittemmin on ne muut osat kulahtaneet mutta tämä punainen on edelleen aivan priimaa! Nyt se pääsi jatkaan kiertokulkuaan vauvan vaatteessa. Jee! Oispa kaikki vaatteet yhtä laadukkaita kuin se paita.
12 kommenttia:

 1. Ihana jämähaalari! Mietin itse, miltä tuo vaate näyttää just pienemmässä koossa (kun lehdessä oli taaperon päällä) ja hyvältä näyttää :) (pitänee lähteä kaivelemaan kaapista kangasta ;) )

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana!! Olet tosi taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valmiilla kaavalla surautin ja silti kaikki tikkaukset vinoon ja vetoketju huonosti ja hupussa virhe mutta no joo :D

   Poista
 3. Voi ku söpö ja käyttäjä myös. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen asu lapsella. Olet kyllä taitava ompelija. [Ja teet myös aika ihania skidejäkin ;) ]
  - Ritutiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania lapsia teen kyllä mutta tämäkin ompelus on aika kauheaa jälkeä jos lähempää tarkastelee :D

   Poista
 5. Jämäompelukset ovat niin kivoja! Uskomatonta kuinka pienestä palasta saakin valmiin vaatteen pikkuiselle. 😊 ja voi sitä onnistumisen iloa kun aikansa kääntelee kaavoja ja kangasta kunnes tulee se älynväläys valmistuvasta vaatteesta. 😊

  VastaaPoista