Sivut

maanantai 26. tammikuuta 2015

Raitaa

Lanka: Drops Karisma
Puikot: 3,5 mm

Tein tämän pipon sillä ajatuksella että pidän sen itse. Mutta jotenkin siitä tuli vähän liian synkkä, miesmäinen, joten menikin miehelle. Tein samaa sarjaa lapasetkin. Pipo olisi saanut olla pidempi ja lapasten peukaloraidoitus olisi saanut alkaa jo kiilasta. Lisäksi jostain syystä peukalot on inauksen väärässä kohdassa vaikka ihan peruslapasohjeella teinkin. Tulipas taas valitettua. Mutta kaikesta huolimatta tosi kivathan nämä todellakin on! Voisin kyllä tehdä itselleni samanlaisen pipon mutta vähän raikkaammilla väreillä!16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiits :) No, otat jonkun peruspipon ohjeen ja neulot siihen raitaa :D Kapeammat ovat 2 kerrosta korkeita ja isommat 6 kerrosta korkeita.

   Poista
 2. Onpa hauska malli, ikäänkuin eriparinen pipo ja samanlaiset lapaset.

  VastaaPoista
 3. Raita on hämäävän helppo kuvio, mutta vääränlevyiset raidat väärillä väleillä ei näytä niin hyvältä, kuin huolella suunnitellut. Näissä raitatöissä on hauska juju. Upeat!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea nuo vaihtuvat raidoitukset!

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli ajatuskatko: miten sä neulot samalla kerroksella puolet piposta toisella värillä ja puolet toisella? Vai onko pipossa sauma? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole saumaa. Neuloin kuten kirjoneulettakin eli kuljetin sitä lankaa, mitä just sillä hetkellä ei tarvi, työn nurjalla puolen. Se näkyykin tuommoisena epätasaisuutena ja toinen lanka pilkottaa välissä valmiissa työssä kun oon ihan paska tekeen kirjoneuletta pyörönä :/ On olemassa myös tekniikka miten tehdä intarsiaa pyörönä mutta en ole vaivautunut opetteleen. Ehkä seuraavaan pipoon, jos tällaisen vielä teen, tulee ihan suosiolla se sauma :D

   Poista
 6. Tykkään peukuista juuri tuollaisina.

  VastaaPoista
 7. Just ihanat tuollaisilla raidoilla. I like!

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköinen setti ja nuo vaihtuvat raidat tekee siitä ihanan persoonallisen näköisen :)

  VastaaPoista
 9. Tunsin niin suurta kateutta, positiivisesti siis, että oli pakko neuloa itsellekin pipo. http://maarithm.blogspot.fi/2015/01/pipokateus.html

  VastaaPoista