Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lelukoppa

Trikookude ja 12 mm koukku.Onko mitään kikkaa millä kirjovirkkauksessa se väärä lanka ei pilkistäisi niin pahasti? Mä vaan pahimpia vedin nurjalle puolen lopuksi koukulla mutta olisihan se kiva että kestäisi katsetta myös sisäpuolelta.

19 kommenttia:

 1. Voi vitsit kun teillä on ihania retroleluja! Mä kaivelin joskus lapsena roskiksesta tuollaisen aasin ja roudasin sen kotiin. Ja noi kirput on ihania kans! Ja atomit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kaikki ns. mummulaleluja eli meidän vanhoja ;) Onneksi äitini ei ole heittänyt mitään pois sillä nää on ihan parhaita! :)

   Poista
 2. Ihana kori. Voi että mulla on jo pidemmän aikaa kutkuttanut sormia tämän tapaisen tekeminen, mutta...ei ole pahemmin kuteita täällä ja menossa on jo sen viisikymmentä muuta prjektia. Ihania kuvia pikkusesta taas.Meillä kanssa poika istuskeli ihan samaan tapaan korissa pienenä. (Ja myöhemmin kesäkuumalla ämpärissä vilvottelemassa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lavastin tilanteen, ei olisi varmaan poika koriin mennyt muuten ;D Mutta oli niin hauskaa silti :D

   Poista
 3. Ihanaihana!
  Mun mielestä pilkistäminen vähenee jos kuteena on ontelokude tai siis että kuteet ovat tasapaksuja, koko matkan sekä myös keskenään. Mutku ne on niin kalliita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mulla on tuo ongelma ihan millä tahansa langallakin :/ Vaikka siis olisivat samaa merkkiä jne. Tohon tuli maksaan trikookuteetkin ALELAARISTA 20 e niin vähän kyllä mietin että olisinko tuollaisesta maksanut kaupassa valmiista korista 20 e :O Mutta onhan itse tehty aina itse tehty vaikkei halvin vaihtoehto missään nimessä olekaan.

   Poista
 4. Mä oon huomannut että se sisemmän langa pilkistäminen vähenee kun siinä värinvaihtokohdassa nyppäsee sen sisällä kulkevan tiukemmalle. Toimii ainakin langoilla, kudetta en oo koskaan virkannu kirjovirkkauksena.

  Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi :)

  -anelia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se varmaan kyllä auttais, mulla on aika löysällä mut pelkään että menee liian kireäksi ja rupee vetään :P Pitää löytää se kultainen keskitie :)

   Poista
 5. Aivan ihana kori. Ja varsinkin ihana poika siellä istuksimassa. Varmaan oli hauskaa vaikka onkin lavastettu :)

  VastaaPoista
 6. Laitoitko tuohon koriin jonkin vahvikkeen pohjalle? Riittääkö langan paksuus pitämään sen tuolla tavalla ryhdikkäänä?

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään vahvikkeita, sehän auttaa vähän jämäkkyyteen kun tosiaan koko ajan kulkee se toisen värinen kude mukana virkkauksen sisällä.

   Poista
 7. Ihanat värit tossa kopassa! Ja pikkujäbä taas kasvanu älyttömästi, ihana äijimys! :-)

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirtsakat värit! Ja tuo tokavika kuva sai hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtava! Vitsi kyllä pitää opetella virkkaan.

  VastaaPoista